Modlu miroom dediğiniz V11 Miroom'u LKT ile falan mı kullanıyorsunuz hocam? Ben kaç saat alacağımı merak ediyorum. Şunu 6 saat yapsam bana yetecek bir türlü tutturamadımstandart miroomdu şimdi modlu miroom kullanıyorum şu andaki süürmlerde daha iyi bazen 10 saat görüyorum en kötü 8 en iyi 10 saat aldım ortalamam 9 saat 8 saat kötü 9 normal 10 saat iyi miui 10 romlarında 4 6 saat alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk zamnalarımda ise bu değer 3 4 saatti
modlu hangisi oluyor hocam ? varmı indirme linki ?standart miroomdu şimdi modlu miroom kullanıyorum şu andaki süürmlerde daha iyi bazen 10 saat görüyorum en kötü 8 en iyi 10 saat aldım ortalamam 9 saat 8 saat kötü 9 normal 10 saat iyi miui 10 romlarında 4 6 saat alıyordum
ilk zamnalarımda ise bu değer 3 4 saatti
Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorumModlu miroom dediğiniz V11 Miroom'u LKT ile falan mı kullanıyorsunuz hocam? Ben kaç saat alacağımı merak ediyorum. Şunu 6 saat yapsam bana yetecek bir türlü tutturamadım
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Poco kullanıyorsan vereyim mi8 ise ona göre vereyim tabii varsamodlu hangisi oluyor hocam ? varmı indirme linki ?
Valla hocam ben Mi8 için varsa bir link alabilirim mümkünse, çok sevinirim.Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorum
Poco kullanıyorsan vereyim mi8 ise ona göre vereyim tabii varsa
Mi 8 icin bende alabilir miyim.Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorum
yok hocam cc9 benim telefon.Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorum
Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorum
Modlu miroom dediğiniz V11 Miroom'u LKT ile falan mı kullanıyorsunuz hocam? Ben kaç saat alacağımı merak ediyorum. Şunu 6 saat yapsam bana yetecek bir türlü tutturamadım
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Yok Vietnamlı bir geliştiricinin resmi romunu alıp düzenlemesi o magisk modüllerini zaten her roma kuruyorum