Wipe yaparak geçiş yapabilirsinizArkadaşlar konu ile alakasız ama bilmediğim için soruyorum. Mi 8' e Pixel 3 android 10 beta kursam sonrasında Mi Room' un android 9 miui 11 betasına döndüğümde sıkıntı yaşar mıyım?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pixel yorumlarında pixel 3 android 10 dan yine pixel 3 ün 9 versiyonuna dönerken sıkıntı yaşandığı yazıyor. Aynı durum farklı bir rom un 9 versiyonuna dönüşte yaşanmıyor sanırım öyle mi hocam?Wipe yaparak geçiş yapabilirsiniz
Zannetmiyorum hocam sorun olacağınıPixel yorumlarında pixel 3 android 10 dan yine pixel 3 ün 9 versiyonuna dönerken sıkıntı yaşandığı yazıyor. Aynı durum farklı bir rom un 9 versiyonuna dönüşte yaşanmıyor sanırım öyle mi hocam?
Deneyip göreceğiz bakalım hocam. Teşekkür ederim.Zannetmiyorum hocam sorun olacağını
Rica ederimDeneyip göreceğiz bakalım hocam. Teşekkür ederim.
Kimse de bu sorun yok galiba... Karar verdim artık satmaya. Sorunlar, stabillik yok. Saçma sapan işlerle uğraşır olduk. Neyse hayırlısı o zamanarkadaşlar 9.9.27 betayı yükledim. google uygulaması yüklü ama ana ekran da görünmüyor logosu , ya da google hava durumu yüklü ana ekrana logoyu koydum, ama kayboldu. yüklü gözüküyor. böyle sorunla karşılaşan var mı ?
Web sitesinden MiRoom 9.9.26 kurdum cihazım mi8 lite son derece akıcı çalışıyor kolay kolay eu roma geçmem MiRoom ve Revos favorim bundan sonra