Hocam web sitesinin linkini atarmısınız bende kurmak istiyorumWeb sitesinden MiRoom 9.9.26 kurdum cihazım mi8 lite son derece akıcı çalışıyor kolay kolay eu roma geçmem MiRoom ve Revos favorim bundan sonra
Hocam web sitesinin linkini atarmısınız bende kurmak istiyorum
ingilizce yapın deneyin hocam bende hic sorun olmadı sanırım mi hesabı kullanmadığımdanBeyler ben kurulumu yaptın , telefon açıldı wifi şifre vs herşey tmm " son rötüşler yapılıyor lütfen bekleyin " çıkıyor yükleme yuapıyor sonra hata alıyorum " Bulut durmaya devam ediyor " hatası alıyorum yardım lütfen.. bunu nasl düzeltirim??
Aynısı bendede oldu gece çıldırdım 2 rom denedim masik 7.1 ve mi room ikisinde de bulut hatası verdi manyattırdılar beni 10 kere rom indirdim kurdum.Beyler ben kurulumu yaptın , telefon açıldı wifi şifre vs herşey tmm " son rötüşler yapılıyor lütfen bekleyin " çıkıyor yükleme yuapıyor sonra hata alıyorum " Bulut durmaya devam ediyor " hatası alıyorum yardım lütfen.. bunu nasl düzeltirim??
aynen dili inglizce yapınca düzeldi.. teşekkürler..ingilizce yapın deneyin hocam bende hic sorun olmadı sanırım mi hesabı kullanmadığımdan
Neresinde yardim istiyorsun link mi bulamadim kilidin mi acik degilpocophone f1 e kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
resmi olan sürümü?
Ben Pocoda kullaniyorumNeresinde yardim istiyorsun link mi bulamadim kilidin mi acik degil