- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Sisn ilginç tarafı sürekli indiriyor. Bir defa olsa sorun yok.Aynı sorundan muzdaribim.
Ne yaptıysam aynı.
Sisn ilginç tarafı sürekli indiriyor. Bir defa olsa sorun yok.Aynı sorundan muzdaribim.
Ne yaptıysam aynı.
Aynen öyle, bazen günde 4-5 defa görüyorum. Ekran kapalıyken de yaptığını hesaba katarsak 10 defa yapıyor diyebilirim rahatlıkla ve ben de bir çözüm bulamadım bir türlü.Sisn ilginç tarafı sürekli indiriyor. Bir defa olsa sorun yok.
Aynı sorun bendede mevcut.12 kb lık bir olmayan güncelleme yüklemeye çalışıyor.Play store bildirimlerini kapatın rahat edin.Rom dan olsa gerek.Bir sorunda şöyle ; Whatsapp dan istediğiniz bir kişiye video yada resim göndermek istediğinizde whatsapp donuyor.( Whatsapp uygulama içerisinden ) Bu sorunu başkaca yaşayan var mı?Facebook uygulamasını ne zaman açsam Facebook için ek özellik indiriliyor uyarısı veriyor. Ve aynı şeyi sürekli indirip indirip yüklüyor. Yaklaşık 1.97 mb boyutunda Bi dosya. Sinir etti bu durum. Mi 9t
Mi 6'da aynı problem var. Çok kısık değil ama olması gerekenden biraz kısık olduğu anlaşılıyor.k20 pro da 9.9.27 sürümü de dahil olmak üzere bildirim sesleri son ses olmasına rağmen çok kısık çalıyor.aynı sorunu yaşayan var mı yoksa mi room un hatası mı?