Ben eu kullanıyorum ama sarj suresinden memnun kalmadim. Şuan Mi Room son sürüm ve ya masik geçmeyi dusunuyorum ama TWRP sorununu halledemedim. Format data yapmadan geçmek istemiyorum. Format data yapinca twrp siliniyor. Tekrar stock rom flashliyorum twrp kuruyorum ama yine format data yapinca twrp siliniyor. Wipe temizleyip geçmek gerekiyor silinmemesi için. Nasil format data yapinca twrp silinmez?Masik deneyin mutlaka
Ben eu kullanıyorum ama sarj suresinden memnun kalmadim. Şuan Mi Room son sürüm ve ya masik geçmeyi dusunuyorum ama TWRP sorununu halledemedim. Format data yapmadan geçmek istemiyorum. Format data yapinca twrp siliniyor. Tekrar stock rom flashliyorum twrp kuruyorum ama yine format data yapinca twrp siliniyor. Wipe temizleyip geçmek gerekiyor silinmemesi için. Nasil format data yapinca twrp silinmez?
Magisk yukleyip usb hata ayiklamasi acip twrpden format data sonra wipeleri silsem gitmicekmi twrp? Ama oncee eu stable vardi twrp yukluydu magisk yoktu yinede silinmiyordu şimdi siliniyor. Forumdaki tek tuş yukleme aracindan yukledim. 3.3.1-46 surumu cihaz mi 9 8/128Magisk yükleyin hocam aynı durum bende de vardı.
Magisk yukleyip usb hata ayiklamasi acip twrpden format data sonra wipeleri silsem gitmicekmi twrp? Ama oncee eu stable vardi twrp yukluydu magisk yoktu yinede silinmiyordu şimdi siliniyor. Forumdaki tek tuş yukleme aracindan yukledim. 3.3.1-46 surumu cihaz mi 9 8/128
Magiskin hangisini kuracağım? Ve yükledikten sonra birsey yapmam gerekiyor mu? Şuan EU Beta'dayım ya masik x romuna yada Mi Room'a geçeceğim .
Tamam teşekkür ederim. Birde viper ve dolbyden anliyormusunuz?Rehber - [Android 10] Mi 9 - Magisk ile Root
Merhaba arkadaşlar; işlemler; 1. Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-62 Tek Tuş Yükleme Aracı (Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir) 2. Magisk dosyasını indirin...forum.miuiturkiye.net
Yükledikten sonra birşey yapmanıza gerek yok, ben bu şekilde çözdüm umarım sizde de çözüm olacaktır.
Tamam teşekkür ederim. Birde viper ve dolbyden anliyormusunuz?
Ben bi yükledimde beceremedim zar zorda Turkcellde Volte ve Vowifi açtim VoWifi skıntılı biraz sanırsamOnlara hiç girmedim hocam ne söylesem yalan olur