MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Masik deneyin mutlaka

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Masik deneyin mutlaka
Ben eu kullanıyorum ama sarj suresinden memnun kalmadim. Şuan Mi Room son sürüm ve ya masik geçmeyi dusunuyorum ama TWRP sorununu halledemedim. Format data yapmadan geçmek istemiyorum. Format data yapinca twrp siliniyor. Tekrar stock rom flashliyorum twrp kuruyorum ama yine format data yapinca twrp siliniyor. Wipe temizleyip geçmek gerekiyor silinmemesi için. Nasil format data yapinca twrp silinmez?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ben eu kullanıyorum ama sarj suresinden memnun kalmadim. Şuan Mi Room son sürüm ve ya masik geçmeyi dusunuyorum ama TWRP sorununu halledemedim. Format data yapmadan geçmek istemiyorum. Format data yapinca twrp siliniyor. Tekrar stock rom flashliyorum twrp kuruyorum ama yine format data yapinca twrp siliniyor. Wipe temizleyip geçmek gerekiyor silinmemesi için. Nasil format data yapinca twrp silinmez?

Magisk yükleyin hocam aynı durum bende de vardı.

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Magisk yükleyin hocam aynı durum bende de vardı.
Magisk yukleyip usb hata ayiklamasi acip twrpden format data sonra wipeleri silsem gitmicekmi twrp? Ama oncee eu stable vardi twrp yukluydu magisk yoktu yinede silinmiyordu şimdi siliniyor. Forumdaki tek tuş yukleme aracindan yukledim. 3.3.1-46 surumu cihaz mi 9 8/128

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Magisk yukleyip usb hata ayiklamasi acip twrpden format data sonra wipeleri silsem gitmicekmi twrp? Ama oncee eu stable vardi twrp yukluydu magisk yoktu yinede silinmiyordu şimdi siliniyor. Forumdaki tek tuş yukleme aracindan yukledim. 3.3.1-46 surumu cihaz mi 9 8/128

Hocam benim cihaz Mi8 Lite 4/64 sizin yaşadıklarınızın aynısı bende de oldu hatta Tek tuş yazılımı paylaşan By.TrabzonLu hocamıza da sorduğumda ya rom değiştirmemi yada Magisk yüklememi söyledi, Magisk yüklediğimde yaşamadım aynı durumu o nedenle siz bir deneyin derim. Redmi Note 4 de bende yaşamıyordum böyle birşey fakat sorunumu çözdü ki Magisk'i de modüllerden dolayı aktif olarak kullanıyorum zaten. Magisk yüklemeden önce Wipe & Format data yaptığımda Twrp gidiyor geri Stock haline dönüyordu Recovery Magisk yükledikten sonra Wipe & Format data yapsamda Twrp gitmiyor.

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Magiskin hangisini kuracağım? Ve yükledikten sonra birsey yapmam gerekiyor mu? Şuan EU Beta'dayım ya masik x romuna yada Mi Room'a geçeceğim .

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Magiskin hangisini kuracağım? Ve yükledikten sonra birsey yapmam gerekiyor mu? Şuan EU Beta'dayım ya masik x romuna yada Mi Room'a geçeceğim .

Yükledikten sonra birşey yapmanıza gerek yok, ben bu şekilde çözdüm umarım sizde de çözüm olacaktır.

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6

Yükledikten sonra birşey yapmanıza gerek yok, ben bu şekilde çözdüm umarım sizde de çözüm olacaktır.
Tamam teşekkür ederim. Birde viper ve dolbyden anliyormusunuz?

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular