Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
backup aldım miroom yükledikten sonra twrpdeki tüm klasör isimleri değişti karmaşık sayılar yazıyordu klasörde yeni twrp yükledim başka sürüm öyle açıldı
K20 Pro'ma yükledim Kamera'dan galeriye geçiş sorunu devam ediyor ilk gördüğüm.
Arkadaşların bahsettiği Portre moduna geçerken herhangi bir sorunu yok.
Bunun yanında ayrıca bir sorun görmedim. Uygulamalarını yüklüyorum şuan.
-
Bildirim sorununu çözemedim. Yani whatsapp'dan biri yazdığında ekran aydınlanmıyor. Anismasyon çalışıyor ama ekran aydınlanmıyor.
Selamlar hocam. Yedek alma için pratik bir çözümünüz var mı?
Yoksa DCIM klasörlerini vs. mi kopyala/yapıştır yapıp Google Play'den elle uygulamalarımı yüklüyorsunuz?
K20 Pro'ma yükledim Kamera'dan galeriye geçiş sorunu devam ediyor ilk gördüğüm.
Arkadaşların bahsettiği Portre moduna geçerken herhangi bir sorunu yok.
Bunun yanında ayrıca bir sorun görmedim. Uygulamalarını yüklüyorum şuan.
-
Bildirim sorununu çözemedim. Yani whatsapp'dan biri yazdığında ekran aydınlanmıyor. Anismasyon çalışıyor ama ekran aydınlanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar hocam. Yedek alma için pratik bir çözümünüz var mı?
Yoksa DCIM klasörlerini vs. mi kopyala/yapıştır yapıp Google Play'den elle uygulamalarımı yüklüyorsunuz?
TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında "Yedekleme/Backup" nasıl yapılır onu anlatacağım. rock~~ Öncelikle "Yedekle/Backup" kısmına nasıl geçildiğini görelim. Karşımıza aşağıdaki gibi seçenekler gelecektir...
Son sürüme geçiş yapanlar cihaz açıldıktan kısa bir süre sonra kapanıyor veya kapanıp TWRP ekranına düşüyorlarsa Magisk'i kaldırsınlar ve ardından Magisk'i manual olarak tekrardan flashlasınlar problem ortadan kalkacaktır