Çözemedim bir türlü. En son aosp rom kullandım sonra mi globe kurdum yine aynı. Sıkıntı belki de tapatalk tadır.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam romunuzdan memnunsanız bence kullanın. Çünkü bunun sonu yok. Bir noktadan sonra benim gibi kaşınanlardan okuyosunuzArkadaşlar merhaba forumda bir sürü rom gördüm geçmeli miyim falan diye düşündüm bunlardan hangisini seçiyim diye düşündüm.
Şu an eu Beta son sürüm kullanıyorum tavsiyeleriniz nedir
Yani bunda da sürekli güncelleme yapıyorum bu rom daha iyiyse daha iyi özelleri var ise geçmemek için bi sebep göremiyorumHocam romunuzdan memnunsanız bence kullanın. Çünkü bunun sonu yok. Bir noktadan sonra benim gibi kaşınanlardan okuyosunuz
Eu rom gibi en güncel sürümleri alan ve en özellikli olan rom miui pro diye biliyorum. O da paralı. Rom ları denemeden bilemezsiniz çünkü birine özel gelen başkasına gelmeyebilir. Tercih meselesi.Yani bunda da sürekli güncelleme yapıyorum bu rom daha iyiyse daha iyi özelleri var ise geçmemek için bi sebep göremiyorum
Sıkı araştırma yapmak gerek sanırım bunda kalıyım bir süre daha teşekkürlerEu rom gibi en güncel sürümleri alan ve en özellikli olan rom miui pro diye biliyorum. O da paralı. Rom ları denemeden bilemezsiniz çünkü birine özel gelen başkasına gelmeyebilir. Tercih meselesi.
Ben mi globe tayım. Eu romla birebir aynı hatta ota dan güncellerseniz eu romu kurar. Artısı program ekleyip çıkartabilirsiniz. Mesela adaway, notch notifications ve magisk i rom a ekleyip ekstra kurmak zorunda kalmazsınız.Sıkı araştırma yapmak gerek sanırım bunda kalıyım bir süre daha teşekkürler