Geliştirici seçeneklerinde miui optimizasyonu açık mı bir kontrol edebilir misiniz?bazıları gördüğünüz gibi köşeli, ben kendi stock simge görünümünde istiyorum yani 3. parti uygulamalar google playden indirdiklerim köşeli duruyor.
Round mtz yüklersene hocambazıları gördüğünüz gibi köşeli, ben kendi stock simge görünümünde istiyorum yani 3. parti uygulamalar google playden indirdiklerim köşeli duruyor.
Hocam Miui 11 güncellemeleri haftalar önce durduruldu ve forumda paylaşıldı yarın Miui 12 duyurulacak bundan sonra 12 ile(alacak cihazlar için konuşuyorum) devam edilecek.Arkadaşlar güncellemeyi Miui12 ye mi bırsktılar ni haber yok hala değil mi
Miui12 saat kaçta hocam yayınlanacakHocam Miui 11 güncellemeleri haftalar önce durduruldu ve forumda paylaşıldı yarın Miui 12 duyurulacak bundan sonra 12 ile(alacak cihazlar için konuşuyorum) devam edilecek.
Hocam bunun saatini açıklamak pek mümkün değil çünkü resmi kaynak yok Miui 12 nin yarın yayınlanacağı hakkında.Resmi olmayan kaynaklara göre bu süreyi paylaşıyoruz.Miui12 saat kaçta hocam yayınlanacak
Mi room da host dosyası mevcut kendi içinde reklam engelleme var diyebiliriz.2 aydır miroom kullanıyordum memnundum. Bugun canım sıkıldı eu rom yukledim. Hangisinin daha iyi oldugunu zamanla test edip son kararımı vericem.
İlk tespitim, eu romda internette gezinirken cok fazla reklam geliyor. Miroom kullanırken bukadar çok reklam gelmiyordu sanki.
Miroomda reklam engellemeyle ilgili gömülü bir özellik var mıydı?
Geliştirici seçeneklerinde miui optimizasyonu açık mı bir kontrol edebilir misiniz?