MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Eu da tam ekran vardı, video kısaltması vardı (kayıt)basit mod ... Lakin bu dediklerinin çoğu önceki eu betada vardı... Eksi olarak bazı kısımlarda kasiyordu,mesajlarda dolasinca kasiyordu,uygulamaya has yani,cihazda sıkıntı yok, eu stabil de de kasiyordu az takılıyordu inceden... Miroom da suanlik sıkıntı göremedim...ben ilk olarak önbellek ve sistemi silip miroom u flasladim. Bir bakmak için ,galeri acilmayinca verileride sildim ,galeri açıldı, önbellek + sistem + data (veri) yi silerek miroom u flasladim. Bu sayede hem temiz kurulum yaptım hemde dahili hafızamdaki resimler müzikler gitmedi,sadece uygulamalar gitti.mesela pubg gider lakin obb dosyası gitmez,sadece pubg un APK sini bulursanız ,obb indirmeden güncelleme yapmadan oyuna girebilirsiniz,yani ...
İndirmeler sorun değil hocam fiber sınırsız kullanıyorum 100mbit. Yani diyorsunuz ki miroom gayet iyi yağ gibi hatta eu da olup da miroomda olmayan yok

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
İndirmeler sorun değil hocam fiber sınırsız kullanıyorum 100mbit. Yani diyorsunuz ki miroom gayet iyi yağ gibi hatta eu da olup da miroomda olmayan yok
Bir kaç şey eksik lakin batarya olarak iyi gibi

Cembudak71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi6x
Konular
0
Merhaba doğru yeremi yazıyor um bilmiyorum ama mi6x kullanıyorum , ve miroom 20.3.26 da Google camera kullanamıyorum build.prob a manuel olarak camera2api yükledim , magistek .zip şekilde yükledim yok genede gcam açılmıyor varmı bunun çözümü?

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
YouTube vanced yükleyemedim var mı yükleyebilen.

Cembudak71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi6x
Konular
0
Magisk te eski sürüm var hocam sorunsuz yükleniyor ama playstore da sürekli güncelleme var yazıyor
Valla ben eskisini kullanıyorum eğer Google Play'den yotubeyi günceller Şeniz vanced gidiyor uzun süredir böyle bende tam çözemedim ve ayrıca siz miroom da gcam calistirabildinizmi ?

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Karanlık moddaki bu özellik nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben eskisini kullanıyorum eğer Google Play'den yotubeyi günceller Şeniz vanced gidiyor uzun süredir böyle bende tam çözemedim ve ayrıca siz miroom da gcam calistirabildinizmi ?
Tüm romlarda kullandığım bir gcam sürümü vardı onu kaybettiğimden beri kullanmıyorum hocam.

Ekli dosyalar

• IMG_20200417_183218.jpg
    IMG_20200417_183218.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
Üst Alt