- Adım
- Molly
- Cihazım
- 9TPRo
- Konular
- 26
Kasıyor mu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kasıyor mu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu nasıl rom ki hakkında soru almak isteyince bir insan çıkmıyor. Eu betadan geçmeye değer mi miroom betaya?Mi 6 da kurdum ,eu stabilden geçtim,batarya biraz daha iyi sanırsam ve animasyon gelmiş baya güzel olmuş... Face iş ile açarken güzel oluyor...kasma yok şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 6 da kurdum ,eu stabilden geçtim,batarya biraz daha iyi sanırsam ve animasyon gelmiş baya güzel olmuş... Face iş ile açarken güzel oluyor...kasma yok şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 6 da kurdum ,eu stabilden geçtim,batarya biraz daha iyi sanırsam ve animasyon gelmiş baya güzel olmuş... Face iş ile açarken güzel oluyor...kasma yok şuan
Tam ekran hareketlerinin olmadığından emin miyiz hocam. Bazı kişiler alt bar çubuğu olduğunu söylediEksik olarak eu dan ,tam ekran hareketlrti yok, fazlalık olarak müzik dinlerken ses açma kısma tusu ile durdurabiliyorsun veyatda ilerletebiliyorsun. Eksikleri var lakin alisilabilir ki animasyonları çok iyi olmuş ve batarya eu stabile göre daha iyi şuan ....denenebilir,mi 6 da baya akıcı ,iletki zamanlarda tam belli olur ama...
Mi 6 da yok, eu da vardı...Tam ekran hareketlerinin olmadığından emin miyiz hocam. Bazı kişiler alt bar çubuğu olduğunu söyledi
Telefondan kaynaklı olabilir mi acaba? Yani sadece gezinme tuşları mı var o tuşlar kalkmıyor diyorsunuz dimiMi 6 da yok, eu da vardı...
Mi 6 da yok lakin diğer modellerde olma ihtimali vardırTelefondan kaynaklı olabilir mi acaba? Yani sadece gezinme tuşları mı var o tuşlar kalkmıyor diyorsunuz dimi
Peki hocam ekstra olarak eu da olup miiromda olmayan bişey var mı?Mi 6 da yok lakin diğer modellerde olma ihtimali vardır