Pazartesi çıkar mi room miui 12.
Bu son sürüm deki karanlık mod da yapılan geliştrmelerle alakalı. Herkes de var bu sorun. Karanlık mod olayını abartmışlar yani. Güncelleme ile değişecek bi sorun bu.20.3.26 yükledim ama durum çubuğunda renk değişme sorunu yaşıyorum. Karanlık moda geçtiğinde.durum çubuğundaki yazılar ve simgeler siyah oluyor. Beyaz zeminli uygulamalarda görünüyor ama siyah zeminli uygulamalarda görünmüyor.
Bu sorunu yaşayan var mı nasıl aşarız?
Telefonum mi note 3
Aşağıdaki dosyayı twrp den flashlayın tekrar fark mode ayarlarına girmeyin girerseniz sıfırlanıyor ve tekrar flashlamanız gerekir dosyayı.20.3.26 yükledim ama durum çubuğunda renk değişme sorunu yaşıyorum. Karanlık moda geçtiğinde.durum çubuğundaki yazılar ve simgeler siyah oluyor. Beyaz zeminli uygulamalarda görünüyor ama siyah zeminli uygulamalarda görünmüyor.
Bu sorunu yaşayan var mı nasıl aşarız?
Telefonum mi note 3
Yuklenmedi. Failed yazdı.Aşağıdaki dosyayı twrp den flashlayın tekrar fark mode ayarlarına girmeyin girerseniz sıfırlanıyor ve tekrar flashlamanız gerekir dosyayı.
Kendim denedim herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Yuklenmedi. Failed yazdı.
ayarlarda küresel karanlık mod diye bi seçenek olması lazım, onu kapatınca düzeliyor.Bu son sürüm deki karanlık mod da yapılan geliştrmelerle alakalı. Herkes de var bu sorun. Karanlık mod olayını abartmışlar yani. Güncelleme ile değişecek bi sorun bu.
Öyle bir ayar bulamadım.ayarlarda küresel karanlık mod diye bi seçenek olması lazım, onu kapatınca düzeliyor.
Ayarlar/ekran/karanlık mod/küresel karanlık modu. Bende burada.Öyle bir ayar bulamadım.