MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Eymengokhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0
eu betadayım 3 wipe yaptım miroomun son sürümünü flaşlıyorum romu yüklüyor hata vermiyor fakat açılış ekranında sonsuzluk işareti sürekli dönüyor öle kalıyor açılmıyor cihaz mi9T sorun ne olabilir

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Mi 6 için 9.9.26 yı yükledim bakayım eu dan farkı var mı özellikle batarya konusunda

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
eu betadayım 3 wipe yaptım miroomun son sürümünü flaşlıyorum romu yüklüyor hata vermiyor fakat açılış ekranında sonsuzluk işareti sürekli dönüyor öle kalıyor açılmıyor cihaz mi9T sorun ne olabilir
Eu betanın hangi sürümünden geçtiğiniz de önemli. İlk yükleme 10 dakikayı bulabiliyor. Eğer yine de aynı yerde takılı kalırsa, twrp ye girip format data yapmanız gerekir.

Eymengokhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0
Eu betanın hangi sürümünden geçtiğiniz de önemli. İlk yükleme 10 dakikayı bulabiliyor. Eğer yine de aynı yerde takılı kalırsa, twrp ye girip format data yapmanız gerekir.
eu beta 9.9.26 miui 11 10 dakikadan fazla bekledim aynı ekranda duruyor format data yapmadan başka bir yolu yokmu twrp ile alakalı olabilirmi mesela eu betanın stabilini yüklemeye çalıştığımda oda sorunsuz yüklüyor ama açmıyor geri twrp ekranına atıyor eu betayı sorunsuz yüklüyor

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Romun ilk kurulusu uzun suruyor
Brnde 30 dk fekan bekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 6 için 9.9.26 yı yükledim bakayım eu dan farkı var mı özellikle batarya konusunda

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Pocoda deneyimime gore 10 saate varan hatta 11 e yaklasan ekran surem var
Eu dan daha iyi deneyimime gore

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Mi8 lite 2 wipe yaptım geçtim sorun yok miroom eudan bence daha iyi
9.10.10 sürümünde hücresel ve wifide kesinti yaşıyor musun? dün güncelledim ama ilk sürüm daha stabildi sanki. biraz gecikme var sanki bağlanırken. telefonu açıp direkt whatsappa girince yazdığım ilk iletiyi anında göndermiyor. bağlanıyor, birkaç saniye sonra gönderiyor.

semihburakerkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Ben şimdi mi8 için kursam Android 10 olcak sorun olursa 9.9.27'ye dönebilir miyim

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
eu beta 9.9.26 miui 11 10 dakikadan fazla bekledim aynı ekranda duruyor format data yapmadan başka bir yolu yokmu twrp ile alakalı olabilirmi mesela eu betanın stabilini yüklemeye çalıştığımda oda sorunsuz yüklüyor ama açmıyor geri twrp ekranına atıyor eu betayı sorunsuz yüklüyor
Yaptığınız wipe işlemleri neler?

Üst Alt