- Adım
- Çağatay
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 9
Arkadaşlar miroom twrpden yükledim ama telefon açılıyor fastbot geliyor ve orda kalıyor bir yerde hatamı yaptım acaba
Reis bizim ev müstakil modem alt katta benim oda üst katta dün pubg oynarken birden wifi koptu bir kere oldu suanlık baska sıkıntım yok9.10.10 sürümünde hücresel ve wifide kesinti yaşıyor musun? dün güncelledim ama ilk sürüm daha stabildi sanki. biraz gecikme var sanki bağlanırken. telefonu açıp direkt whatsappa girince yazdığım ilk iletiyi anında göndermiyor. bağlanıyor, birkaç saniye sonra gönderiyor.
Ben bir önceki sürüme geçtim. Biraz bozmuşlar gibi geldi bana.Reis bizim ev müstakil modem alt katta benim oda üst katta dün pubg oynarken birden wifi koptu bir kere oldu suanlık baska sıkıntım yok
bende stabil bekliyorum hocam miroomun henüz 2.sürüm aksilikler illaki olacaktır hocam şimdi önceki sürüme dönersek gene 4 wipemi 2 yeterlimiBen bir önceki sürüme geçtim. Biraz bozmuşlar gibi geldi bana.
9.10.10 dan 9.9.26 ya geçmek için 2 wipe yeterli.bende stabil bekliyorum hocam miroomun henüz 2.sürüm aksilikler illaki olacaktır hocam şimdi önceki sürüme dönersek gene 4 wipemi 2 yeterlimi
Miui 11'in ilk sürümüne geçtiğim için 2 yeterli oldu.bende stabil bekliyorum hocam miroomun henüz 2.sürüm aksilikler illaki olacaktır hocam şimdi önceki sürüme dönersek gene 4 wipemi 2 yeterlimi
Arkadaşlar bu sabah 9.10.10 yükledim root çalışmıyor magisk kafayı yedi YouTube advanced yükleyem dedim indiriyor yüklemiyor.Dosyadan gösterince de beyaz ekran gelip donuyor başına gelen varmı ne yapabilirim.
4 wipe yaptımFormat datayla temiz kurulum yapmanizi oneririm.