MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

wolerine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Konular
0
EU ve Mi-Glove 9.10.11 sürümünde.
MiRoom 9.10.10 sürümünde ve kendi sitede link olarak görünmüyor. Sourceforce üzerinde dosyalar mevcut ama.
Bana ilginç geldi açıkçası

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
EU ve Mi-Glove 9.10.11 sürümünde.
MiRoom 9.10.10 sürümünde ve kendi sitede link olarak görünmüyor. Sourceforce üzerinde dosyalar mevcut ama.
Bana ilginç geldi açıkçası

Kendi sitesi hocam Mi-Room

wolerine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Kendi sitesi hocam Mi-Room

Kusura bakmayın bir önceki mesajımda Mi8 için olduğunu belirtmemişim.
Listede ne yazık ki Mi8 yok. linkinde Mi8 yer alıyor.

EU ve Mi-Globe'de ise 9.10.11 mevcut Mi8 için :

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Önemli güncelleme bilgileri
Bir soru sormadan önce, bu haberdeki tüm bilgileri mutlaka okuyun! Burada yer alan ve cevapları verilen sorular, bir sele eşlik edecek ve uyarılmadan silinecek!

Cihazlar için Xiaomi Mi8, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 , Android 10 tabanlı bir güncelleme mevcut. Güncellemenin ilk kapalı beta sürümüne dayandığını unutmayın; Kararlılık sizin için öncelik ise, bu cihazları bu sürüme yükseltmeyin! Ayrıca Android 9'dan 10'a geçişin Veri silme işlemi için gerekli olduğunu, aksi halde hataların ortaya çıkabileceğini hatırlatırız! Bu OTA modelleri için, üretici yazılımı açık beta test aşamasına girinceye kadar güncellemeler geçici olarak dağıtılmayacaktır.

Mi8, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 için Android 10 beta sürümünü indirin

Android 10'un kapalı test aşamasındadır.

MIUI 9.10.10'un bu haftalık güncellemesi, Android 7-8 cihazları için resmi olarak son halini aldı . Ayrıca, onlar için yalnızca kararlı sürümler mevcut olacaktır.

Pocophone F1 için bağlantı noktası güncellemeleri, temel olarak kullanılan Mi8 ürün yazılımının Android 10'a yükseltilmiş olması nedeniyle askıya alınmış, ancak Pocophone F1 için henüz uygun bir sürücü bulunmuyor.

Ürün yazılımıyla ilgili sorunlarınız varsa, önce tüm üçüncü taraf Magisk modüllerini çıkarın! Ayrıca, üçüncü taraf çekirdeği, Xposed ve diğer sistem değişikliklerini kullanırsanız, çok büyük bir istek - böcekleriniz hakkında yazmayın, bunların ürün yazılımımızla ilgisi yoktur!

MiRoom 9.10.10 indir

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Önemli güncelleme bilgileri
Bir soru sormadan önce, bu haberdeki tüm bilgileri mutlaka okuyun! Burada yer alan ve cevapları verilen sorular, bir sele eşlik edecek ve uyarılmadan silinecek!

Cihazlar için Xiaomi Mi8, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 , Android 10 tabanlı bir güncelleme mevcut. Güncellemenin ilk kapalı beta sürümüne dayandığını unutmayın; Kararlılık sizin için öncelik ise, bu cihazları bu sürüme yükseltmeyin! Ayrıca Android 9'dan 10'a geçişin Veri silme işlemi için gerekli olduğunu, aksi halde hataların ortaya çıkabileceğini hatırlatırız! Bu OTA modelleri için, üretici yazılımı açık beta test aşamasına girinceye kadar güncellemeler geçici olarak dağıtılmayacaktır.

Mi8, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 için Android 10 beta sürümünü indirin

Android 10'un kapalı test aşamasındadır.

MIUI 9.10.10'un bu haftalık güncellemesi, Android 7-8 cihazları için resmi olarak son halini aldı . Ayrıca, onlar için yalnızca kararlı sürümler mevcut olacaktır.

Pocophone F1 için bağlantı noktası güncellemeleri, temel olarak kullanılan Mi8 ürün yazılımının Android 10'a yükseltilmiş olması nedeniyle askıya alınmış, ancak Pocophone F1 için henüz uygun bir sürücü bulunmuyor.

Ürün yazılımıyla ilgili sorunlarınız varsa, önce tüm üçüncü taraf Magisk modüllerini çıkarın! Ayrıca, üçüncü taraf çekirdeği, Xposed ve diğer sistem değişikliklerini kullanırsanız, çok büyük bir istek - böcekleriniz hakkında yazmayın, bunların ürün yazılımımızla ilgisi yoktur!

MiRoom 9.10.10 indir
Mi Mix 2 İndirme Kotası aşılmış..

Funky55

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
MiLan Pro yazı tipi kullanılırken Türkçe karakterler düzgün gözüküyor mu? Ş,ı,ğ,ç,ü gibi

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu dertten kurtarın beni ya mi9t Chrome içinde face içinde aynısı ufak bir kilobayt dosyası guncellemiyor son iki versiyondada mevcut sürekli özellik guncellemiyor diyor Google Play'den guncelle diyincede bu hatayı veriyor silip yeniden yükledim duzelmedi APK olarak yükledim sonradan yine çıktı google olayı temizledim tekrar açtık sifirdan başka ne kaldı??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu dertten kurtarın beni ya mi9t Chrome içinde face içinde aynısı ufak bir kilobayt dosyası guncellemiyor son iki versiyondada mevcut sürekli özellik guncelleniyorr diyor Google Play'den guncelle diyincede bu hatayı veriyor silip yeniden yükledim duzelmedi APK olarak yükledim sonradan yine çıktı google olayı temizledim tekrar açtık sifirdan başka ne kaldı??

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Mi room 9.9.27 mi 8 se kullanıyorum yeni sürüm yükleyen varsa bir farklılık varmı söyleyebilir mi?

Üst Alt