- Adım
- hasan
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 16
Redmi note 7 miroom güncelleyip android 10 a geçince telefon yağ gibi akmaya başladı. Umarım ilerde tıkanmaz
Sıkıntı oluyor hocam. Bende denemiştim açılmıyor.eu betadan miroma kayıpsız geçebilirmiyim ikiside android 10 direk twrp den hiçbir wipe yapmadan direk yüklesem sıkıntı olurmu
cache dalvik + cache + system wipe yaparsan bi ihtimal. ama emin değilim.eu betadan miroma kayıpsız geçebilirmiyim ikiside android 10 direk twrp den hiçbir wipe yapmadan direk yüklesem sıkıntı olurmu
(dünden beri kullanıyorum) Eu stabilden geçtim (ondanda memnunum) çok belirgin şekilde mi room daha memnun etti beni.Miroom son sürüm baya iyi olmuş
Miroom son sürüm baya iyi olmuş
Demeyin böyle hocam geçesim geliyor.(dünden beri kullanıyorum) Eu stabilden geçtim (ondanda memnunum) çok belirgin şekilde mi room daha memnun etti beni.
Valla hocam( şimdilik) gerçekten çok memnunum.Demeyin böyle hocam geçesim geliyor.
Peki kardesim tussuz kullanimda arayuzde donmalar ve kasmalar yasiyor musun? Ben donma kasma olmayan bir isletim sistemine gecmek istiyorum bu donma isi beni inanılmaz rahatsız ediyor yavValla hocam( şimdilik) gerçekten çok memnunum.
EU stabilden geçtim aradaki bazı farkları yazayım kısaca.
Mesela parmak izi okuyucu hızı bariz daha iyi..
Kameradan galeriye geçiş sorunu yok..
Batarya performansı daha iyi..
Ses kısıp açma bölümünde bütün romlarda 3 seçenek varken mi roomda bildirim sesini ayarlama ile 4 tane var.
En çok sinir olduğum şeylerden biri şarj %20 veya %10 a düşünce birden bildirim gelirdi (gece sessiz ortamda durduk yere çalıp acayip rahatsız ediyordu) bu romda sesi kapatma var..
Mi hesabı, bulut vs her şeyi ama herseyi devre dışı bırakma özelliği var çok beğendim..
Tabi bunlar 2 günlük kullanım deneyimi(daha bir çok şeyi test edemedim) yarın bir gün bir sorun çıkar bakarsınız başka roma geçmek zorunda kalırim, belli olmaz bu işler.
Hocam ilk önce siz sistem bilginizi verin. Mesela twrp yüklü mü?Peki kardesim tussuz kullanimda arayuzde donmalar ve kasmalar yasiyor musun? Ben donma kasma olmayan bir isletim sistemine gecmek istiyorum bu donma isi beni inanılmaz rahatsız ediyor yav
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu romlar nasil yukleniyor. Herkes flash + cache + dalvik yaziyor sunlari düzgün şekilde flash dalvik butonuna tıklayın şeklinde yazsanız da faydalansak yanlış bir şey yapmasak