- Adım
- Erhan
- Cihazım
- K20 PRO
- Konular
- 24
Evet format data yapınca yüklendi. 4 wipe yapmadım ama sorun olmadı. Teşekkürler.Muhtemelen format data yapmadan kurdunuz
Evet format data yapınca yüklendi. 4 wipe yapmadım ama sorun olmadı. Teşekkürler.Muhtemelen format data yapmadan kurdunuz
ben romlar arası geçiş yaparken herşeyi siliyorum açıkçası. temiz kurulum romlar arası geçişte en güzeli.Evet format data yapınca yüklendi. 4 wipe yapmadım ama sorun olmadı. Teşekkürler.
Hocam bende note 5 kullanıyorum miroom beta dayımBen Redmi note 5 kullanıyorum Mi Room a geçmek istiyorum tavsiye edermisiniz?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şuan Pixeldeyim dün kurdum romu beğenmedim onceki romum Eu du fena değildi değişiklik olsun diye gectim simdi miroom geçmek istiyorum bende xposed ile customiuizer kurmuştum çok güzeldi. Bugün romu yukleyip yarın kurucam İnşaAllah. Teşekkürler yorum içinHocam bende note 5 kullanıyorum miroom beta dayım
Tavsiye ederim, şuan hangi rom kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özelleştirilme açısından çok memnunum
Mobil veri ortalama 8
Wifi ortalama 10 saat
civarı ekran süresi alıyorum
Ağır oyun oynamıyorum,
Root romla geliyor, otomatik parlaklıkta ekranın karanlık ortamda çok kararması rahatsız ediyordu, xposed kurup üstüne customizer kurdum, tadından yenmiyor,
Rica ederim inşallah memnun kalırsınız,Ben şuan Pixeldeyim dün kurdum romu beğenmedim onceki romum Eu du fena değildi değişiklik olsun diye gectim simdi miroom geçmek istiyorum bende xposed ile customiuizer kurmuştum çok güzeldi. Bugün romu yukleyip yarın kurucam İnşaAllah. Teşekkürler yorum için
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BakalımRica ederim inşallah memnun kalırsınız,
Ben kullanıyorum sıkıntı yokArkadaşlar miroomda bankacılık uygulaması vs kuran varmı sıkıntı olurmu