Sizdeki sorunların hic biri bende yok hocam bastan kurabilirsen sıfırdan temiz bi şekilde kurmani oneririm
sizde twrp yüklü dimi hocam mirom yüklü olduğuna göre kilitte açıktır herhalde. bu ikisini bi inceleyin istersenizHocam sıfır dan kurmayı bilmiyorum hatta rom atma nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok açılmış bir konu varsa link atabilir misiniz ?
Ben beta sürüm deyim stabil sürüm e geçsem ne olur sürekli güncellemek istemiyorum yılda 1 kere güncellemek yeterli. Bana sağlam olsun stabil olsun yeterli ekran süresi batarya da önemli?
hocam bazı programlar pie versiyonda çalışmadığı için oreo stabildeyim. mesela fifa mobili bir türlü düzeltemediler. bu romda çalışma ihtimali varmı yoksa base rom editlendiği için aynı hata bundada olur mu?Mi-RooM 9.2.21 değişiklikleri
Resmi değişiklikler
Temalar uygulaması güncellendi (çoğu cihaz için)
"Şeffaf duvar kağıdı" özelliği eklendi (temalar > profil > Beta özellikleri)
«Video duvar kağıdı» hem masaüstü hem de kilit ekranına ayarlanabilme eklendi
Mi-RooM ekibi 9.2.21 değişiklikleri
Ekran ayarlarında «Karanlık mod» eklendi (Android 9 dahil)
Desteklenen cihazlar için A-GPS ayarları eklendi
birde burayi inceleyebilirsiniz hocamHocam sıfır dan kurmayı bilmiyorum hatta rom atma nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok açılmış bir konu varsa link atabilir misiniz ?
Ben beta sürüm deyim stabil sürüm e geçsem ne olur sürekli güncellemek istemiyorum yılda 1 kere güncellemek yeterli. Bana sağlam olsun stabil olsun yeterli ekran süresi batarya da önemli?
Custom romların geneli Çin altyapısı üzerine kurulu. Eğer daha önce başka bir romda hata aldıysanız bunda da alma ihtimaliniz yüksek. Ama yine de denemenizi tavsiye ederim.hocam bazı programlar pie versiyonda çalışmadığı için oreo stabildeyim. mesela fifa mobili bir türlü düzeltemediler. bu romda çalışma ihtimali varmı yoksa base rom editlendiği için aynı hata bundada olur mu?
Şeffaf duvar kağıdı temalar uygulaması ile geliyor. Mevcut sürümünüz de temalar uygulamasını mi store üzerinden güncelleyerek özelliği kullanabilirsinizMi 6 kullanan arkadaşlar, son sürümde bizim modele şeffaf duvar kağıdı özelliği gelmiş mi?
Güncelleyince de temalarda arama yapamadim hata vermişti surekli sizde de aynı durum var mi ben kaldırdım guncellemeyi çünküŞeffaf duvar kağıdı temalar uygulaması ile geliyor. Mevcut sürümünüz de temalar uygulamasını mi store üzerinden güncelleyerek özelliği kullanabilirsiniz