Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Son düzenleme:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Üstteki kısa yollarda 6x2 yapmama rağmen, 6x3 duruyor ve en alt boş duruyordu.
Bu düzeltilmiş mi biri haber verebilir mi?

Bllckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhabalar özür dileyerek yazıyorum kim bilir daha önce kaç kere yaşayan oldu aynı sorunu ama o kadar saat uykusuzlukla yazıyorum bootloader kaldırıp twrp kurdum ancak miroom flashladığımda telefon logoyu bir türlü aşmıyor nerede hata yapıyorum acaba standart twrp kurulu yapıyorum aslında sadece.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Merhabalar özür dileyerek yazıyorum kim bilir daha önce kaç kere yaşayan oldu aynı sorunu ama o kadar saat uykusuzlukla yazıyorum bootloader kaldırıp twrp kurdum ancak miroom flashladığımda telefon logoyu bir türlü aşmıyor nerede hata yapıyorum acaba standart twrp kurulu yapıyorum aslında sadece.
full wipe ile mi kurdunuz? format data yaparak mesala? genelde çözer o sorunu ama her şey silinir tabi.

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Arkadaşlar dün bir bugün bir telefon tarayıcı ve mobil bankacılık uygulamasında kilitlenip reset atıyor bu telefonda ilk kez böyle birşeyle karşılaştım bu sorun ile karşılaşan varmı

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Twrp den format data yaparak bidaha acmayi dene hocam ben boyle cozmustum

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
27
Selamün aleyküm bende yeni telefon aldım( Mİ8 8 SE) satıcı MiRoom 9.1.xx ile yollamıştı. Sorunum vardı beraber yardımı ile güncelleme yaptık. 9.2.14 e güncelleme yaptık düzelmedi.

Sorunum zil sesi mesaj sesi bildirim sesleri değişmiyor ekran da ki duvar kağıdı değişmiyor tıklanmıyor tıklananı da hata veriyor.

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Selamün aleyküm bende yeni telefon aldım( Mİ8 8 SE) satıcı MiRoom 9.1.xx ile yollamıştı. Sorunum vardı beraber yardımı ile güncelleme yaptık. 9.2.14 e güncelleme yaptık düzelmedi.

Sorunum zil sesi mesaj sesi bildirim sesleri değişmiyor ekran da ki duvar kağıdı değişmiyor tıklanmıyor tıklananı da hata veriyor.
Sizdeki sorunların hic biri bende yok hocam bastan kurabilirsen sıfırdan temiz bi şekilde kurmani oneririm

Üst Alt