- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Samsung 9500
- Konular
- 2
Evet dün yükledim şimdilik sorun ile karşılaşmadım hatta 22 saat ekran gördümSom güncelleme yuklu mu sizde
Evet dün yükledim şimdilik sorun ile karşılaşmadım hatta 22 saat ekran gördümSom güncelleme yuklu mu sizde
Bende temalarda aramaya basinca bisi yazınca durduruldu hatasi veriyor anlamadimEvet dün yükledim şimdilik sorun ile karşılaşmadım hatta 22 saat ekran gördüm
Çözümünü buldum kardeşimEvet dün yükledim şimdilik sorun ile karşılaşmadım hatta 22 saat ekran gördüm
Üstteki kısa yollarda 6x2 yapmama rağmen, 6x3 duruyor ve en alt boş duruyordu.
Bu düzeltilmiş mi biri haber verebilir mi?
full wipe ile mi kurdunuz? format data yaparak mesala? genelde çözer o sorunu ama her şey silinir tabi.Merhabalar özür dileyerek yazıyorum kim bilir daha önce kaç kere yaşayan oldu aynı sorunu ama o kadar saat uykusuzlukla yazıyorum bootloader kaldırıp twrp kurdum ancak miroom flashladığımda telefon logoyu bir türlü aşmıyor nerede hata yapıyorum acaba standart twrp kurulu yapıyorum aslında sadece.
Twrp den format data yaparak bidaha acmayi dene hocam ben boyle cozmustumMerhabalar özür dileyerek yazıyorum kim bilir daha önce kaç kere yaşayan oldu aynı sorunu ama o kadar saat uykusuzlukla yazıyorum bootloader kaldırıp twrp kurdum ancak miroom flashladığımda telefon logoyu bir türlü aşmıyor nerede hata yapıyorum acaba standart twrp kurulu yapıyorum aslında sadece.
Sizdeki sorunların hic biri bende yok hocam bastan kurabilirsen sıfırdan temiz bi şekilde kurmani oneririmSelamün aleyküm bende yeni telefon aldım( Mİ8 8 SE) satıcı MiRoom 9.1.xx ile yollamıştı. Sorunum vardı beraber yardımı ile güncelleme yaptık. 9.2.14 e güncelleme yaptık düzelmedi.
Sorunum zil sesi mesaj sesi bildirim sesleri değişmiyor ekran da ki duvar kağıdı değişmiyor tıklanmıyor tıklananı da hata veriyor.