- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Samsung 9500
- Konular
- 2
Son sürümden sonra kamera çalışmıyor sizde de sorun varmı arkadaşlar
yok herhangıbı bır sorunSon sürümden sonra kamera çalışmıyor sizde de sorun varmı arkadaşlar
Uygulamayı güncelleyinArkadaşlar mi roomda ziraat bankası internet bankacılığında havale yaparken bin ayracını nokta koyması gerekirken virgül olarak koyuyor. Banka da bunu kuruş olarak algılıyor. Örneğin bin lira havale yapmak istemiş olayım. 1.000,00 tl olarak giriyorum. 1,000,00 şeklinde yazıyor ve 1 tl havale etmeye çalışıyor banka. Diğer romlarda nokta koyarken bu romun neresinde ayar varda virgül koyuyorki. Çözümü bilen varsa çok makbule geçecek.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, uygulama güncelken bu sorunu yaşıyorum. Kaldır, yükle yaptım, magisk hide yaptım. Uygulama tüm verileri temizle dedim yine aynı. Rootlu diye mi yapıyor acaba anlamadım.Uygulamayı güncelleyin
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Bu sorun romla ilgili değil bende de aynı banka sorunu sanırım yine kısıtlama geldi havaleye felan ben genelde parayı 500-500 şeklinde havale yapıyorum 1000 olunca yollanıyorArkadaşlar mi roomda ziraat bankası internet bankacılığında havale yaparken bin ayracını nokta koyması gerekirken virgül olarak koyuyor. Banka da bunu kuruş olarak algılıyor. Örneğin bin lira havale yapmak istemiş olayım. 1.000,00 tl olarak giriyorum. 1,000,00 şeklinde yazıyor ve 1 tl havale etmeye çalışıyor banka. Diğer romlarda nokta koyarken bu romun neresinde ayar varda virgül koyuyorki. Çözümü bilen varsa çok makbule geçecek.
Hocam bu hafta aex, havoc, miui global stabil romları denedim. Hiçbirinde bahsettiğim sorunu yaşamadım. Önceden de miroomda bu sorunu yaşamıştım banka uygulama hatası sanmıştım. Şimdi görüyorum ki romdaki bi ayardan dolayı sıkıntı oluyor. Hanii pc ayarlarına girersinde bölge dil ayarlarından bin ayracını nojta veya virgül seçersin ya. Bunda da sanki rom ayarlarından nokta yerine virgül ayarlanmış.Bu sorun romla ilgili değil bende de aynı banka sorunu sanırım yine kısıtlama geldi havaleye felan ben genelde parayı 500-500 şeklinde havale yapıyorum 1000 olunca yollanıyor
O zaman madem bu uygulamayı kullanıyorsunuz ve bu romda sorun oluşturuyor, başka roma geçin... Örneğin EUHocam bu hafta aex, havoc, miui global stabil romları denedim. Hiçbirinde bahsettiğim sorunu yaşamadım. Önceden de miroomda bu sorunu yaşamıştım banka uygulama hatası sanmıştım. Şimdi görüyorum ki romdaki bi ayardan dolayı sıkıntı oluyor. Hanii pc ayarlarına girersinde bölge dil ayarlarından bin ayracını nojta veya virgül seçersin ya. Bunda da sanki rom ayarlarından nokta yerine virgül ayarlanmış.
Hiç dikkat etmedim aosp kullanırken olabilir çok saçma bir sorunHocam bu hafta aex, havoc, miui global stabil romları denedim. Hiçbirinde bahsettiğim sorunu yaşamadım. Önceden de miroomda bu sorunu yaşamıştım banka uygulama hatası sanmıştım. Şimdi görüyorum ki romdaki bi ayardan dolayı sıkıntı oluyor. Hanii pc ayarlarına girersinde bölge dil ayarlarından bin ayracını nojta veya virgül seçersin ya. Bunda da sanki rom ayarlarından nokta yerine virgül ayarlanmış.
Sorunun çözümünü bulamazsam, tavsiyenize uyacam hocam.O zaman madem bu uygulamayı kullanıyorsunuz ve bu romda sorun oluşturuyor, başka roma geçin... Örneğin EU
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk