Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
29
Dosyalarım silinmeden nasıl güncellemeyi kurarim

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Eğer aynı romu kullanıyorsanız direk yükleyebilirsiniz.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Mkardes1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi
Konular
1
Merhaba. 9.1.10 sürümü yüklü. Cihazı bir süre kullanmayınca whatsapp bildirimi alamıyorum. Tüm ayarları denedim maalesef sorun devam ediyor. WhatsAppı açınca mesajlar birden düşüyor. Vodafone kullanıyorum. Modlu whatsapp kullanıyorum ama önceki Romlarda böyle bir sorun yoktu. Kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Çin sürümü ile alakalı diye birşey okudum ama sizde böyle bir sorun var mı acaba? Romu beğendim ve değiştirmek istemiyorum. Teşekkürler.

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Merhaba. 9.1.10 sürümü yüklü. Cihazı bir süre kullanmayınca whatsapp bildirimi alamıyorum. Tüm ayarları denedim maalesef sorun devam ediyor. WhatsAppı açınca mesajlar birden düşüyor. Vodafone kullanıyorum. Modlu whatsapp kullanıyorum ama önceki Romlarda böyle bir sorun yoktu. Kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Çin sürümü ile alakalı diye birşey okudum ama sizde böyle bir sorun var mı acaba? Romu beğendim ve değiştirmek istemiyorum. Teşekkürler.
Aynı durum bende de var

Sent from my MI 8 using Tapatalk

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Nereden ? Direk rom yükleme yok
Yanlış anlaşılma olmasın ama belli ki siz rom yükleme işlerinde yenisiniz. Forumdan araştırıp ona göre hareket etmenizi öneririm.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
290
Son 1-2 tüm Miui bazlı romlarda bu WhatsApp sorunu mevcut maalesef

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
29
Yanlış anlaşılma olmasın ama belli ki siz rom yükleme işlerinde yenisiniz. Forumdan araştırıp ona göre hareket etmenizi öneririm.

Cevap bu değil :) demek ki sende bilmiyorsun her hafta rom atarim ama bu roma sistemden yükleme yapilmiyor

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Cevap bu değil :) demek ki sende bilmiyorsun her hafta rom atarim ama bu roma sistemden yükleme yapilmiyor

Doğru söylediniz sistemden nasıl rom atılıyor ben bilmiyorum. Benim bildiğim bu romun TWRP den yüklenebilir olduğudur. Sistem dediğin ota güncellemesi ise bu rom otadan güncelleme almaz. Yukarıda sormuştum "hangi romu kullanıyorsunuz" diye ancak cevap yazmadınız. Yazsaydınız verilerinizin silinmeden bu romu hangi yöntemleri kullanarak yükleyebileceğinizi anlatabilirdim klavyenin müsaade ettiği kadar. Ha bir de şunu söyleyeyim 2012 den beri bir çok android yazılımlı telefon kullanıyorum, her kullandığım telefonumu rootlarım ve telefonuma uygun her türlü romu denerim. Size yardım edemediğim için üzgünüm, yardım edecek bir kardeşimiz olacaktır ondan şüpheniz olmasın.

Üst Alt