Şu an hangi romu kullanıyorsunuz?Dosyalarım silinmeden nasıl güncellemeyi kurarim
Nereden ? Direk rom yükleme yokEğer aynı romu kullanıyorsanız direk yükleyebilirsiniz.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Aynı durum bende de varMerhaba. 9.1.10 sürümü yüklü. Cihazı bir süre kullanmayınca whatsapp bildirimi alamıyorum. Tüm ayarları denedim maalesef sorun devam ediyor. WhatsAppı açınca mesajlar birden düşüyor. Vodafone kullanıyorum. Modlu whatsapp kullanıyorum ama önceki Romlarda böyle bir sorun yoktu. Kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Çin sürümü ile alakalı diye birşey okudum ama sizde böyle bir sorun var mı acaba? Romu beğendim ve değiştirmek istemiyorum. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılma olmasın ama belli ki siz rom yükleme işlerinde yenisiniz. Forumdan araştırıp ona göre hareket etmenizi öneririm.Nereden ? Direk rom yükleme yok
Son 1-2 tüm Miui bazlı romlarda bu WhatsApp sorunu mevcut maalesefMerhaba. 9.1.10 sürümü yüklü. Cihazı bir süre kullanmayınca whatsapp bildirimi alamıyorum. Tüm ayarları denedim maalesef sorun devam ediyor. WhatsAppı açınca mesajlar birden düşüyor. Vodafone kullanıyorum. Modlu whatsapp kullanıyorum ama önceki Romlarda böyle bir sorun yoktu. Kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Çin sürümü ile alakalı diye birşey okudum ama sizde böyle bir sorun var mı acaba? Romu beğendim ve değiştirmek istemiyorum. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılma olmasın ama belli ki siz rom yükleme işlerinde yenisiniz. Forumdan araştırıp ona göre hareket etmenizi öneririm.
Cevap bu değil demek ki sende bilmiyorsun her hafta rom atarim ama bu roma sistemden yükleme yapilmiyorYanlış anlaşılma olmasın ama belli ki siz rom yükleme işlerinde yenisiniz. Forumdan araştırıp ona göre hareket etmenizi öneririm.
Cevap bu değil demek ki sende bilmiyorsun her hafta rom atarim ama bu roma sistemden yükleme yapilmiyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir