Mi8 piedan haber yok mu yaSıkıntı olmaz. Wipe yapmaya gerek yok
Pie için henüz erken. Resmi miui10 pie bile henüz stabil değil. İlerleyen zamanlarda çalışmalar başlayacak. Şuan için Aosp Romlar geliştiriliyor Android pie içinMi8 piedan haber yok mu ya
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırf sözleri yerine gelmiş olsun diye yayınlanmış bir güncelleme olmuş gibi sanki. Hele ben yükler yüklemez Magisk sildiğim için neredeyse düzeltme yok benim gibi kullanıcılar için. Bunu gerçip 5 ekimde yayınlayacakları stabili bekleyeceğim artık.Mi ROOM 8.9.20 V2 Değişiklik listesi yayınlandı(Linkler Pazartesi)
Rom - Mi ROOM 8.9.20 V2 Değişiklik listesi yayınlandı(Linkle Pazartesi)
Ağırlıklı olarak Android 6.0 cihazlariçin değişiklik yapılmış. Diğerlerinde pek değişen birşey yok dediğiniz gibi. Ama rom yüklemeyi sevenler için yine de hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorum.Sırf sözleri yerine gelmiş olsun diye yayınlanmış bir güncelleme olmuş gibi sanki. Hele ben yükler yüklemez Magisk sildiğim için neredeyse düzeltme yok benim gibi kullanıcılar için. Bunu gerçip 5 ekimde yayınlayacakları stabili bekleyeceğim artık.
Hocam selamun aleyküm mi 6 için yükledim şarj çok gidiyor masik romun üzerine yükleme yaptım ondan olabilir miMi ROOM 8.9.20 V2 Değişiklik listesi yayınlandı(Linkler Pazartesi)
Rom - Mi ROOM 8.9.20 V2 Değişiklik listesi yayınlandı(Linkle Pazartesi)
Ve aleyküm selam hocam. Aslında masik'in altyapı mi-room. Wipe yapmadan kurulur ama şarj konusunda bilemiyorum. İsterseni yedek alıp 4 wipe yaparak tekrar kurmayı deneyin. Bir de neden çok şarj gidiyor. Baktınız mı güç tüketen uygulamalara. En çok ne harcamış şarjı.Hocam selamun aleyküm mi 6 için yükledim şarj çok gidiyor masik romun üzerine yükleme yaptım ondan olabilir mi
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacam ptese günü ne kadar deneme yapayımVe aleyküm selam hocam. Aslında masik'in altyapı mi-room. Wipe yapmadan kurulur ama şarj konusunda bilemiyorum. İsterseni yedek alıp 4 wipe yaparak tekrar kurmayı deneyin. Bir de neden çok şarj gidiyor. Baktınız mı güç tüketen uygulamalara. En çok ne harcamış şarjı.
Yeni Rom yükleyince en az 2-3 tam sarjdan sonra stabil hale geliyor Rom.
Bugün öğleden sonra yayınlanır. Bu Rom sade bir Romdur, özelleştirme yok. MiuiPro seviyorsanız Revolution Rom yükleyin. Miuipronun aynısımrb arkadaşlar;
8.9.20 v2 için linkler ne zaman gelir acaba?
bu romda da miui pro gibi özelleştirmeler var mı ?