Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bu yazı tipini nasıl yüklenir
Dosyayi indirip temalardan içe aktarın. Tema özelleştirden yazı tiplerinden uygulayıp kullanabilirsiniz. Ama global Romda iseniz 3. Parti hatasını alabilirsiniz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
Bir suredir kullaniyorum, gercekten özenilerek yapilmis stabil romlari akla getirmeyecek kadar kusursuz ve sade rom geldi bana da.

Mi8 de test ettim bende, paylasimda denildiği gibi deneyin pisman olmayacaksiniz

Yayinda ve yapimda emegini gecen herkese tesekkurler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Product Sans benim favorim. Onu da biliyorum çok hoş bi tazı tipi. Teşekkürler :)

Gercekten guzelmis tesekkurler.

Fontu eklemis olayim bende ;

Ekli dosyalar

• MIUI_GoogleSans.mtz
    304,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

bilen67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mery
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Dosyayi indirip temalardan içe aktarın. Tema özelleştirden yazı tiplerinden uygulayıp kullanabilirsiniz. Ama global Romda iseniz 3. Parti hatasını alabilirsiniz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın İsocan Hocam ,

Teşekkür ederim. Acaba romu komple uygulamalarıyla beraber siyah zemin üzerinde renkli ve beyaz yazılı olacak şekilde yani orijinal romun dark versiyonu var mı veya yukarıdaki font dosyasına benzeyen mtz dosyasına benzeyen bir dosya var mı sizde. varsa paylaşır mısınız. Temalar içinde siyah tema var ama komple romun her kısmını karanlık ve renkli yapmıyor.

leader1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
EU romdan geçtim gayet sorunsuz fakat üzerine çok versiyon çıktı mi8 hala güncellenmemiş ne zaman güncellenir bilginiz var mı? 8.8.31 de kalmış mi8.Bilyorsunuz ki 8.9 a geçildi.Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
EU romdan geçtim gayet sorunsuz fakat üzerine çok versiyon çıktı mi8 hala güncellenmemiş ne zaman güncellenir bilginiz var mı? 8.8.31 de kalmış mi8.Bilyorsunuz ki 8.9 a geçildi.Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bizlerde dört gözle bekliyoruz. Android Pie denemeleri yüzünden mi8 geride kaldı biraz.
5 Ekim'de stabil romlar yayınlanacak. Ben stabile geçip rom mom işlerini unutacağım gibi görünüyor.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Android pie çalışmaları yeni başladı biliyorsunuz şuan da bir kaç cihazda mevcut. Pie geçişleri çoğaldıkça geliştirilecektir. Şuan da bildiğim kadarıyla sadece MIUI MS Rom 8 ve 8SE kullanıcıları için Custom Rom yayınladı. O da Mi8 için olanı test kullanıcılarına dağıttı. Mi Room Mİ8i 8.8.31 de bıraktı gibi görünse de her hafta diğer modellere gelen değişikliklerii Mi8 içinde yayınlıyor.

leader1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Android pie çalışmaları yeni başladı biliyorsunuz şuan da bir kaç cihazda mevcut. Pie geçişleri çoğaldıkça geliştirilecektir. Şuan da bildiğim kadarıyla sadece MIUI MS Rom 8 ve 8SE kullanıcıları için Custom Rom yayınladı. O da Mi8 için olanı test kullanıcılarına dağıttı. Mi Room Mİ8i 8.8.31 de bıraktı gibi görünse de her hafta diğer modellere gelen değişikliklerii Mi8 içinde yayınlıyor.
Peki sizce ms rom mu yoksa miroom mu daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizlerde dört gözle bekliyoruz. Android Pie denemeleri yüzünden mi8 geride kaldı biraz.
5 Ekim'de stabil romlar yayınlanacak. Ben stabile geçip rom mom işlerini unutacağım gibi görünüyor.
ama chine stable global stable indan herzaman daha iyi oluyor

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular