Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Yorumunuzu okuyunca bir an inanamadım. Mr.Fatih hocam herhalde ironi yapıyor diye düşündüm. MiRoom kullanmadığım için yorum yapamam belki. Fakat yazdıklarınıza bakılırsa Eu romun kamerası berbat, şarjı berbat, performansı berbat ama MiRoom; herşeyiyle mükemmel. Çünkü arkasında kendisini fazlasıyla geliştiren bir ekip var. Beni Eu betacı yapan Skorpi hocamın bile Eu romu göklere çıkarırken bir başka romu bu kadar gömdüğüne şahit olmadım. Siz bir yöneticisiniz ve ben eu beta kullanan sıradan bir üye olarak sözlerinize itimat etmem lazım. Fakat ne hikmetse imzanızda Eu beta 9.7.18 yazıyor ve benim kafam karışıyor. Dediğinizi mi yapalım yoksa yaptığınızı mı?

Bazı konularda haklı olabilirsiniz saygı değer kıymetli hocam, lakin mesajımın içeriği "Cihazdan cihaza göre değişen bir durumdur bu misal mi 9 se kullanıyorum eu kamera berbat şarj berbat performans berbat ama mi room herşey çok iyi kamerası sarji performansı " tam olarak böyledir. Eleştirirken lütfen tüm mesajı okuyarak eleştiri yapalım çünkü bu şekilde eksik yazdığınızda eleştirdiğinizde insanları yanlış yönlendirmek kaçınılmaz olacaktır. Ben dediklerimin halen arkasındayım değerli hocam mi 9 se modelinde eu beta tam anlamıyla berbat durumdadır ancak mi room şuanda şahsen benim için vazgeçilmez olmaya devam edecektir.

Dipnot: İmzayı düzeltmeyi unutmuşum şimdi sonsuza dek tekrar mi room olarak düzelteceğim uyarınız için teşekkürler.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
44
Bazı konularda haklı olabilirsiniz saygı değer kıymetli hocam, lakin mesajımın içeriği "Cihazdan cihaza göre değişen bir durumdur bu misal mi 9 se kullanıyorum eu kamera berbat şarj berbat performans berbat ama mi room herşey çok iyi kamerası sarji performansı " tam olarak böyledir. Eleştirirken lütfen tüm mesajı okuyarak eleştiri yapalım çünkü bu şekilde eksik yazdığınızda eleştirdiğinizde insanları yanlış yönlendirmek kaçınılmaz olacaktır. Ben dediklerimin halen arkasındayım değerli hocam mi 9 se modelinde eu beta tam anlamıyla berbat durumdadır ancak mi room şuanda şahsen benim için vazgeçilmez olmaya devam edecektir.

Dipnot: İmzayı düzeltmeyi unutmuşum şimdi sonsuza dek tekrar mi room olarak düzelteceğim uyarınız için teşekkürler.
Maksadım asla sizi eleştirmek değildi sayın hocam. Kaldı ki yönetici payesine erişmiş bir dostumu eleştirmek konumum itibariyle haddim de değildir. Sözünüzün güvenirliği esas alınacağı için yorumunuzla durumunuz arasındaki tezata dikkat çekerek asıl o zaman yanlış anlamalara sebebiyet verebileceğini vurgulamak istemiştim. Fakat bunu keşke özelden yazarak belirtmiş olsaydım. Burada hatalıyım. Kastımı aşan sözlerim ve ifade şeklim nedeniyle yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın lütfen.facepalm~~:(

Not: Mi6 kullanıyorum ve sonsuza dek EU beta diyorum... 8=):D

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Malesef SE modeller için eu gerçek den kötü , pil ve sorunsuzluk konusunda mi-room Se modeller için kaçınılmaz en son durak ,

Bende konularda böyle tavsiye ediyorum ,

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
arkadaşlar ana ekranda olduğumda sol üstteki saat gidiyor. neden bilen var mı ?

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
ben tam net hatirlamiyorum. eu romlarda bildirim geldiginde nasil gozukuyodu durum cubugunda ? Saatin yaninda mi oluyordu

Üst Alt