- Adım
- Fatih
- Cihazım
- RedmiNote13Pro
- Meslek
- Sağlıkçı
- Konular
- 78
Yorumunuzu okuyunca bir an inanamadım. Mr.Fatih hocam herhalde ironi yapıyor diye düşündüm. MiRoom kullanmadığım için yorum yapamam belki. Fakat yazdıklarınıza bakılırsa Eu romun kamerası berbat, şarjı berbat, performansı berbat ama MiRoom; herşeyiyle mükemmel. Çünkü arkasında kendisini fazlasıyla geliştiren bir ekip var. Beni Eu betacı yapan Skorpi hocamın bile Eu romu göklere çıkarırken bir başka romu bu kadar gömdüğüne şahit olmadım. Siz bir yöneticisiniz ve ben eu beta kullanan sıradan bir üye olarak sözlerinize itimat etmem lazım. Fakat ne hikmetse imzanızda Eu beta 9.7.18 yazıyor ve benim kafam karışıyor. Dediğinizi mi yapalım yoksa yaptığınızı mı?
Bazı konularda haklı olabilirsiniz saygı değer kıymetli hocam, lakin mesajımın içeriği "Cihazdan cihaza göre değişen bir durumdur bu misal mi 9 se kullanıyorum eu kamera berbat şarj berbat performans berbat ama mi room herşey çok iyi kamerası sarji performansı " tam olarak böyledir. Eleştirirken lütfen tüm mesajı okuyarak eleştiri yapalım çünkü bu şekilde eksik yazdığınızda eleştirdiğinizde insanları yanlış yönlendirmek kaçınılmaz olacaktır. Ben dediklerimin halen arkasındayım değerli hocam mi 9 se modelinde eu beta tam anlamıyla berbat durumdadır ancak mi room şuanda şahsen benim için vazgeçilmez olmaya devam edecektir.
Dipnot: İmzayı düzeltmeyi unutmuşum şimdi sonsuza dek tekrar mi room olarak düzelteceğim uyarınız için teşekkürler.