Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
mi 8 se de herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Şuan gayet stabil rom. Farklı romdan geçiş yaptıysanız temiz kurulum yapmanızı öneririm.

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Mi 8se de 9.8.1 betayı kullanıyorum,süper rom.Şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Magisk ve Makrodroid i de kurunca mis.Telefon kişisel asistanım oldu resmen :)

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Mi 8se de 9.8.1 betayı kullanıyorum,süper rom.Şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Magisk ve Makrodroid i de kurunca mis.Telefon kişisel asistanım oldu resmen :)

Ben beceremedim sanırım wifi de ve şebekede sorunları mevcut , hangi modem dosyasını kurdunuz ?

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Ben beceremedim sanırım wifi de ve şebekede sorunları mevcut , hangi modem dosyasını kurdunuz ?
mi 8se bölümünde twrp den flaslayabileceğiniz 9.5.16 ( yanlış hatırlamıyorsam ) modem zip uzantılı dosya mevcut. Ben onunla bu sorunu çözdüm

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
mi 8se bölümünde twrp den flaslayabileceğiniz 9.5.16 ( yanlış hatırlamıyorsam ) modem zip uzantılı dosya mevcut. Ben onunla bu sorunu çözdüm

Şebekede wifi de sorun yaşadım ben bağlı olduğu halde İnternet yok gibi çalışmak da , sizde bu sorun yok sanırım arar ara olmak da bu sorun bende rom değiştirmek zorunda kaldım ,

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Şebekede wifi de sorun yaşadım ben bağlı olduğu halde İnternet yok gibi çalışmak da , sizde bu sorun yok sanırım arar ara olmak da bu sorun bende rom değiştirmek zorunda kaldım ,
bende bahsettiğiniz gibi bir sorun yok üstadım.Temiz kurulum yapmıştım,format data felan full.
İstersen birde öyle dene...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
44
Aynen öyle hocam katılıyorum sizlere kesinlikle kendini fazlasıyla geliştiren bir ekip var arka planda :)
Yorumunuzu okuyunca bir an inanamadım. Mr.Fatih hocam herhalde ironi yapıyor diye düşündüm. MiRoom kullanmadığım için yorum yapamam belki. Fakat yazdıklarınıza bakılırsa Eu romun kamerası berbat, şarjı berbat, performansı berbat ama MiRoom; herşeyiyle mükemmel. Çünkü arkasında kendisini fazlasıyla geliştiren bir ekip var. Beni Eu betacı yapan Skorpi hocamın bile Eu romu göklere çıkarırken bir başka romu bu kadar gömdüğüne şahit olmadım. Siz bir yöneticisiniz ve ben eu beta kullanan sıradan bir üye olarak sözlerinize itimat etmem lazım. Fakat ne hikmetse imzanızda Eu beta 9.7.18 yazıyor ve benim kafam karışıyor. Dediğinizi mi yapalım yoksa yaptığınızı mı?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
293
Yorumunuzu okuyunca bir an inanamadım. Mr.Fatih hocam herhalde ironi yapıyor diye düşündüm. MiRoom kullanmadığım için yorum yapamam belki. Fakat yazdıklarınıza bakılırsa Eu romun kamerası berbat, şarjı berbat, performansı berbat ama MiRoom; herşeyiyle mükemmel. Çünkü arkasında kendisini fazlasıyla geliştiren bir ekip var. Beni Eu betacı yapan Skorpi hocamın bile Eu romu göklere çıkarırken bir başka romu bu kadar gömdüğüne şahit olmadım. Siz bir yöneticisiniz ve ben eu beta kullanan sıradan bir üye olarak sözlerinize itimat etmem lazım. Fakat ne hikmetse imzanızda Eu beta 9.7.18 yazıyor ve benim kafam karışıyor. Dediğinizi mi yapalım yoksa yaptığınızı mı?
Hocam çok yoğun olduğum için EU Romun gömüldüğü kısmı kaçırmışım ama sanırım Sayın Mr.Fatih hocam kendi cihazı için bu yorumu yapmıştır8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
halk olarak söylevlerimizden biri aklıma geldi :)
"Dediğimi yap , yaptığımı yapma" :)
Evet üstadım,söylevinde haklısın.Bende birşeyler söylemek istiyorum; Birçok rom kullandım,AOSP sinden CUSTOM ,GLOBAL,farklı mi cihazlar olsun. Gerçeklik payı var,her rom farklı cihazlarda beklenilen etkileşimi veremiyor.
Örneğin ben,cihazım mi 8se lakin Mi ROOM u keşfimden sonra,ne pro ne eu nede başka bir rom kullanmıyorum.Eğer dönmek istersem de AOSP romlardan RR ye dönerim.

Üst Alt