- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Xiamio nun betalara desteği kesecek olması sanırım bu romu da vuracak.
5 Temmuzdan sonra netleşecek bir çok şeyXiamio nun betalara desteği kesecek olması sanırım bu romu da vuracak.
Xiamio nun betalara desteği kesecek olması sanırım bu romu da vuracak.
Çin romunu baz alarak gelişiyorsa sorun olmaz , sadece global beta artık yayınlanmayacak , sanırım beta işini sadece çin romun dan devam edecekler ,
Tahminim globalde artık çin bazlı olur , bu kadar telefona başka türlü yetişmeleri için ya çok kaynak gerekli buda maliyet demek bu sebeple böyle devam ediyorlar ,
Global beta diye bir ayrım yapılmadı. Beta sürecinin ağır geldiğinden ve kişilerin kararlıdan çok betayı kullanmalarının amaçlarını saptırdığını söylediler.
Global beta diye bir ayrım yapılmadı. Beta sürecinin ağır geldiğinden ve kişilerin kararlıdan çok betayı kullanmalarının amaçlarını saptırdığını söylediler.
Gece 9.6.20 ye geçtim şimdilik ondada bir sıkıntı yok.Ortalama 8-10 arası ekran süreleri alıyorum kullanım durumuna göre hocam.Cok kisa kullandim ve yukarida bildirim iconlari cikmiyordu batarya kullanimi nasil hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son miui 10.2.2.0 kaldi artik oda desdeyi kesdi wuanda mi romm 9.6.20 indiriyorum bakalim bu nasil olmadi 9.6.13 donerim pendroz hocam bana guven verdi
cevabladiginiz icin tewekkurler hocam mi romu batarya acisindan iyioldugunu duymuwdum ve sizde deyince daha net oldu birazdan bende 9.6.20 kuracagim inwallah gcam+ aratmazGece 9.6.20 ye geçtim şimdilik ondada bir sıkıntı yok.Ortalama 8-10 arası ekran süreleri alıyorum kullanım durumuna göre hocam.
hocam mi romlarda vendor silmek gereklimi? malum hep aosp ve sgsi romlarda silimek gelrikliydiGece 9.6.20 ye geçtim şimdilik ondada bir sıkıntı yok.Ortalama 8-10 arası ekran süreleri alıyorum kullanım durumuna göre hocam.
Hocam aynı sorun bende de oldu. Ses tuşları ve geri tuşu tutukluk yapıyor arada bir. Kapatıp açınca düzeliyor.- Her uygulama için kullanım süresini sınırlama yeteneği eklendi.
bu özellik nasıl birşey
birde ses tuşları çalışmıyor acaba romdan mı yoksa ben kurcarlarken telefonu bozdum mu. Bende 2 eski versiyon varbakalım pazartesi günü temiz kurulum yapacağım. şimdiye kadar bununla ilgili hiç geribildirim olmadı konuda yada ben görmedim.