- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 3
adımları uyguladım programı yükleyip türkçeleştirdim ve programa giriş yaptım. Usb hata ayıklama falan onları da yaptım sıkıntı yok ama ekran programda yansımıyor ve o aşagıdaki sistem depolama , dahili depolama vs oralara tıklayınca ihbar diye bir bildirim çıkıyor. Attıgım resimde gözüktügü gibi . cihazım mi5 global beta 8.3.29 yüklüHangi durumda böyle bir hata alıyorsunuz?
Hocam Zenex hocamla da hemfikir olduk, o bölüm şu anda geliştirme aşamasında çalışmıyor, bekleyelim görelim artıkadımları uyguladım programı yükleyip türkçeleştirdim ve programa giriş yaptım. Usb hata ayıklama falan onları da yaptım sıkıntı yok ama ekran programda yansımıyor ve o aşagıdaki sistem depolama , dahili depolama vs oralara tıklayınca ihbar diye bir bildirim çıkıyor. Attıgım resimde gözüktügü gibi . cihazım mi5 global beta 8.3.29 yüklü
Teşekkürler hocam ilginiz ve geri dönüşünüz için. Yedekleme kımı falan sıkıntısız çalışıyor. Ellerinize saglık .Hocam Zenex hocamla da hemfikir olduk, o bölüm şu anda geliştirme aşamasında çalışmıyor, bekleyelim görelim artık
Rica ederiz hocam güle güle kullanınTeşekkürler hocam ilginiz ve geri dönüşünüz için. Yedekleme kımı falan sıkıntısız çalışıyor. Ellerinize saglık .