Sıkıntı yok hocam şimdi denedim, farklı bir tarayıcı üzerinden dener misiniz?link açılmıyor ( pc suite linki..
chrome da açmıyor. microsoft edge de de açmıyor. nedendir bilmem..Sıkıntı yok hocam şimdi denedim, farklı bir tarayıcı üzerinden dener misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Attığım ekran görüntüsü Chrome dan hocam, oturumunuz açıksa kapatarak tekrar deneyin.chrome da açmıyor. microsoft edge de de açmıyor. nedendir bilmem..
tel den indirmeye çalıştım.döküman artık kullanılamıyor diyo .hay ben böyle problemi.problem bende de, neresinde problem anlamadımAttığım ekran görüntüsü Chrome dan hocam, oturumunuz açıksa kapatarak tekrar deneyin.
tamam hallettimtel den indirmeye çalıştım.döküman artık kullanılamıyor diyo .hay ben böyle problemi.problem bende de, neresinde problem anlamadım
Geçmiş olsun hocam. Sorun neymiş aynı durumu yaşayan arkadaşlara bilgilendirme olurtel den indirmeye çalıştım.döküman artık kullanılamıyor diyo .hay ben böyle problemi.problem bende de, neresinde problem anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam hallettim
Hocam telden indirdim tarayıcıda aç dedim üstüne basınca, indirdi o şekildeGeçmiş olsun hocam. Sorun neymiş aynı durumu yaşayan arkadaşlara bilgilendirme olur
Teşekkürler hocam, güle güle kullanınHocam telden indirdim tarayıcıda aç dedim üstüne basınca, indirdi o şekilde
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeşekkürlerTeşekkürler hocam, güle güle kullanın