- Adım
- M....
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 42
Teşekkürler hocam. Android sürümleri arasında geçiş yaparken hiç denenmedi. Deneyip bizlere de bilgi verebilirsiniz.Programı kullanıp yedekten geri alan var mı acaba ? Bütün yazıları okudum ama başarılı şekilde geri yükledim diyeni göremedim.
Android sürüm değişimlerinde de geri yükleme yapabiliyor mu acaba ? Mesela şu an mi note 3 de miui 10 android 7 deyim. Bu uygulama ile yedek alıp sonrada eu rom android 8 e geçsem geri yükleme yapabilir mi sizce ?
Mi cloud android sürüm değişiminde geri yükleme yapamıyormuş bu arada. Tabi onda ki 5 gb kısıtlama da herşeyi yükleyemiyoruz. Birde tabi bulut olması sebebiyle yedekleme ve geri yükleme çok daha fazla zaman alacaktır.
Umarız Xiaomi bu uygulamayı güncelleyip daha iyi hale getirir. Uygulama verilerinin yedeklenmesi sürüm değişimlerinde sıkıntı olabilir deniliyor. Ama en azından uygulama verisi hariç herşeyin yedeklenmesi işimizi çok kolaylaştıracaktır.
Bu arada emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Hocam miui ve Android sürümleri arasında geçiş yaparken bu durumla karşılaşabilirsiniz.Hocam yedeklerimi aldım fakat geri yüklerken eksik yükleme yapıyor. 107 uygulama yedeğinin tamamını kurmuyor. Yedeklemenin tamamlandığını söylüyor ama kurulumlarını yapmıyor. Nasıl tam olarak kurulum yapabilirim?
İki farklı yedek almama rağmen bunları geri yüklediğini söylese bile uygulamala ve verilerini kurmuyor.
Şu an MİUI Global 10 sürümündeyim. Bu bahsettiğim iki yedekten birisi MİUI 9'dayken diğeriyse MİUI10'dayken alındı.
Teşekkür ederiz hocamİyi ki bu telefonu almışım dedirttiğiniz ve özverili, mükemmel çalışmalarınız için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hocam miui ve Android sürümleri arasında geçiş yaparken bu durumla karşılaşabilirsiniz.