Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

humannur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
humannur
Cihazım
xiomi redmi
Konular
0
Hocam aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü ekler misiniz? Bir de hangi dosyaları yedeklemek için Mi Suite kullanmak istiyorsunuz?
Mesela torunumun fotoğraflarını videolarını .. şu ara yoğunum mutlaka yazacağım size. Forumu gece çok okudum belki de ayarlamisimdir bile ama henüz PC ye oturacak zaman bulamiyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mesela torunumun fotoğraflarını videolarını .. şu ara yoğunum mutlaka yazacağım size. Forumu gece çok okudum belki de ayarlamisimdir bile ama henüz PC ye oturacak zaman bulamiyorum
Fotoğraf ve videoları bilgisayarınıza kopyalamak için telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Bildirim çubuğunda beliren uyarıdan MTP seçeneğini seçin. Bilgisayarınızda bilgisayarıma girin ve telefonunuzu seçin. DCIM adındaki klasörü bilgisayarınıza kopyalayın. Tüm fotoğraf ve videolarınız bu klasör içerisinde yer almaktadır.

snaktu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utkans
Cihazım
Mi 8
Konular
1
USB üzerinden yüklemeyi aktif hale getirmek istediğimde böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum ve aktif olmuyor. Biraz araştırdım insanlar transocks vpn adlı bir Çin uygulaması ile vpn açıp çözmüşler fakat bende bu uygulama bağlantı hatası veriyor. Bir kişi vpn yüklemeden direkt telefonun vpn ayarlarına bazı bilgiler girmiş( Address:vpn959922015.opengw.net User: vpn Pass: vpn Pre-shared key: vpn) ve başarılı olmuş ama güvenemedim zira bunların ne olduğunu bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 using Tapatalk

humannur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
humannur
Cihazım
xiomi redmi
Konular
0
Hocam aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü ekler misiniz? Bir de hangi dosyaları yedeklemek için Mi Suite kullanmak istiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraf ve videoları bilgisayarınıza kopyalamak için telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Bildirim çubuğunda beliren uyarıdan MTP seçeneğini seçin. Bilgisayarınızda bilgisayarıma girin ve telefonunuzu seçin. DCIM adındaki klasörü bilgisayarınıza kopyalayın. Tüm fotoğraf ve videolarınız bu klasör içerisinde yer almaktadır.
haklısınız onu becerebildim bugun suit te kullanmak istiyorum

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    211,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
SS de göndermiş olduğunuz, konuda belirtilen Mi PC Suite değil sanırım hocam.
Evet hocam, resime göre arkadaşımız yeni Android sürümleri görmeyen, eski versiyon PC Suite kullanıyor. Sizin verdiğiniz kullanılsa zaten sorun olmayacak.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GÖKHAN SOYLU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GÖKHAN SOYLU
Cihazım
Mi 10T
Konular
4
amt.zip dosyasını indiremiyorum. Hata veriyor. Tekrar yükleyebilir misiniz?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro