Mi8 kullanan arkadaşlardan böyle bir durum şimdiye kadar gelmedi hocam sorun ne SS atabilir misiniz?Merhaba,
Pc Suiti mi8 de kullanabiliyor muyuz ben indirdim fakat bir türlü telefonu görmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba buradaki root kontrol root ne anlama geliyor telefon rootlu mu demek acaba
teşkkürler
Teşekkürler arkadaşlar, güle güle kullanınElinize, emeğinize sağlık. Yeni bir kullanıcı olarak söylediklerinizle yazılımı yükledim.
Özel birşey yapmanız ya da bir uygulama kullanmanız gerekmiyor. Müziklerinizi telefonun dahili hafızasına kopyalayın yeterli.Çok kısa olarak da müzik nasıl atacağım buna. Bilgisayara bağlı fakat Music klasörü yok? Müzik uygulamasının müzikleri görmesi için ne yapmalıyım? Ottoman
Kurban olayım birde mi suit e bağlanmayı bana öğretin, yaşlıyım ama akıllıyimdir. Eski telde Kies ile bağlanıyordum bütün resim, dosya vs yedekliyordum. Delirdim ama yok olmuyor USB. Bişi bişi diyorTeşekkür ederiz hocam. Güle güle kullanın.
Kurban olayım birde mi suit e bağlanmayı bana öğretin, yaşlıyım ama akıllıyimdir. Eski telde Kies ile bağlanıyordum bütün resim, dosya vs yedekliyordum. Delirdim ama yok olmuyor USB. Bişi bişi diyor