- Adım
- Katip
- Cihazım
- Mi Note Pro
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar, Banggood.com dan aldığım Note Pro'mun üstünde gelen rom unu salak gibi gittim offical son sürüm rom yükleyim dedim, yükledikten sonra google play ve türkçe dili gitti, bende xiaomi.eu rom yükleyip diye twrp ile uğraşırken bu sefer de telefon komple gitti.
Telefonda %66 larda şarj olduğu halde telefonu açma tuşuna basıyorum siyah ekranda Xiaomi yazısı geliyor ama bekle bekle telefon açılmıyor. Telefonun hafızasına daha önceden "leo_images_6.5.26_20160516.0000.22_5.1_cn_46d12f1686.tar" i recovery yapabilmek için atmıştım, ama bu yedeği bir türlü kuramadım telefona.
Artık telefonun hafızasına da dışarıdan erişemiyorum, anca TWRP 3.0 ile boot edebiliyorum ya da fastbood modunda telefonu başlatabiliyorum.
Bana yol gösterin, ben bu telefonu nasıl düzeltebilirim?
Birde imei sini değiştirebilmem mümkün mü bu telefonun?
Telefonda %66 larda şarj olduğu halde telefonu açma tuşuna basıyorum siyah ekranda Xiaomi yazısı geliyor ama bekle bekle telefon açılmıyor. Telefonun hafızasına daha önceden "leo_images_6.5.26_20160516.0000.22_5.1_cn_46d12f1686.tar" i recovery yapabilmek için atmıştım, ama bu yedeği bir türlü kuramadım telefona.
Artık telefonun hafızasına da dışarıdan erişemiyorum, anca TWRP 3.0 ile boot edebiliyorum ya da fastbood modunda telefonu başlatabiliyorum.
Bana yol gösterin, ben bu telefonu nasıl düzeltebilirim?
Birde imei sini değiştirebilmem mümkün mü bu telefonun?