Mi Note Çift Sim, Tek IMEI

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Yeni bir Mi Note kullanıcısıyım. Telefon çift sim kartlı ancak tek IMEI nosu var. Hem kutusunda hem *#06# yapınca tek bir IMEI no gösteriyor. Bu nasıl olabilir? Ben çift SİM'li telefonlarda mutlaka çift IMEI no olmalı diye biliyordum. Çift Sim'de biri Turkcell biri Vodafone olarak telefon problemsiz çalışıyor.
Telefon orjinal, hem Mi Verification ile hem de http://www.mi.com/verify/ adresinden kontrol ettim.
Sizce bu durum normal mi?

emre1393

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 1s 3g
Konular
0
xiaomi cihazlarında iki imei de aynı olur, kaydettirirseniz klonlanmış sanar btk, gidip imei yazdırın ya da yazın. qualcomm lar qpst ile, redmi note 2 ise özel aracı ile yapılıyor, internette konuları var.

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
valla bende imei 2 tane tek imei nasil oluyor anlamadim

Oyla:

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
PAsaport kaydı yapılınca halen klonlanmış gibi muamele görüyor mu acaba? Son durum nedir?

Oyla:

remzi1310

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
remzi
Cihazım
xaomi mi5
Konular
0
evet konuya açıklık getirmek istiyorum çift hatlı telefonlar iki çeşit olarak piyasaya sürülüyor;
***tek işlemcili çift hat
***çift işlemcili çift hat
eger cift işlemcili olan modeli kullanıyorsanız, bir hattınızla görüşme yaparken diğer hattan aktif olarak çagrı alabilirsiniz. yani iki hat aynı anda sürekli olarak aktif olur.
eger tek işlemcili olan modeli kulanıyorsanız, bir hattınızla görüşme yaparken diğer hattan aktif olarak çagrı alamazsınız. yani iki hat aynı anda sürekli olarak aktif degildir.

###buradan sonra sizin istediginiz cevap geliyor.
telefonunuz çift işlemcili ise cift imei ile hatasız olarak çalısır.
ancak tek işlemcili ise iki adet aynı imei görürsünüz. ve iki farklı imei ile telefonunuz hata verir.
ne kadar işlemci o kadar imei anlayacagınız.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Bu cihazlara kullanan ve ilk bu mesajı gören arkadaşa sesleniyorum bir telefondan bir hatta ara telefonu aç görüşme yaparken diğer hattı ara eğer hat açık ise sorun teşkil edebilir ama aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor sesini alıyorsan sorun teşkil etme çünkü iki hat aynı anda aktif değil demektir...
doğrusu budur.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
evet konuya açıklık getirmek istiyorum çift hatlı telefonlar iki çeşit olarak piyasaya sürülüyor;
***tek işlemcili çift hat
***çift işlemcili çift hat
eger cift işlemcili olan modeli kullanıyorsanız, bir hattınızla görüşme yaparken diğer hattan aktif olarak çagrı alabilirsiniz. yani iki hat aynı anda sürekli olarak aktif olur.
eger tek işlemcili olan modeli kulanıyorsanız, bir hattınızla görüşme yaparken diğer hattan aktif olarak çagrı alamazsınız. yani iki hat aynı anda sürekli olarak aktif degildir.

###buradan sonra sizin istediginiz cevap geliyor.
telefonunuz çift işlemcili ise cift imei ile hatasız olarak çalısır.
ancak tek işlemcili ise iki adet aynı imei görürsünüz. ve iki farklı imei ile telefonunuz hata verir.
ne kadar işlemci o kadar imei anlayacagınız.
bu da detaylı hali.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Nasıl bir hatadan bahsediyoruz? Bildiğim kadarıyla xiaomi telefonlar tek işlemcili ama iki farklı imei ile söz ettiğiniz gibi bir hata almadım.

Oyla:

munans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
munistan
Cihazım
Samsung S4
Konular
0
Kutunun arkasında IMEI numarası yazar ya telefonlarda, bu mi ya da Xaomi telefonlarda tek mi yoksa iki tane mi IMEI numarası yazıyor?

Oyla:

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Kutunun arkasında IMEI numarası yazar ya telefonlarda, bu mi ya da Xaomi telefonlarda tek mi yoksa iki tane mi IMEI numarası yazıyor?
Valla kimisinde iki tane kimisinde tek yaziyor.. Benim aldigim kutuda tek.. Hepsi buradadan gecen hafta persembe itibari ile satin aldim ancak imei sorguladigimda "kayit bulunamadi" dediginden dolayi cesaret edip de kutuyu acip telefonu inceleyemedim.. Bir de kutuda sadece imei, s/n vs var.. Telefon ozelligini anlatan bir tane etiket yok. Prime model diye siparis verdim ama bi etiket yapistirmislar o etikette direk mi5 olarak gorunuyor.

Oyla:
Üst Alt