Merhaba lopus hocam. şu konu anlatımını birde video ile süsleseniz ne dua alacaksınız var ya
ya andriod telefondan hiç anlamıyorum o yüzden de çok korkuyorum video olsa bir cesaret olacak ama bu şekilde güvenemiyorum telefona zarar vereceğim diye. birde ben türktelekom kullanıyorum ve sım kart etkınlestırılemıyor hatası alıyorum bunun ıcın bır cozum var mı?
Google'den aratın bu konuyla ilgili bir sürü video mevcut diğer sorunuz için şu yöntemleri deneyin.
1.Eğer bir mi hesabınız yoksa bir mi hesabı açın ve buraya telefon numaranızı tanımlayın.
2. Açtığınız mi hesabınızı ayarlar mi hesabı başlığından telefonunuza ekleyin.
3. GPS - Senkronizasyon ve internetleri aktif edin.
4.Telefonun tarayıcısında id.mi.com ve i.mi.com sayfalarını açarak log in olun.
5. Ayarlar>mi hesabı>mi cloud> cihazı bul seçeneğini aktif edin. Sim etkinleştirme uyarısı çıkacaktır. Tamama basın ve mi tarayıcıdan i.mi.com sayfasını açarak find device girin.
6. İlk etkinleştirmede muhtemelen yapamayacaktır. Ama yinede find device özelliğini açıyor. Bu özellik açıkken i.mi.com'dan find device'a tekrar girin ve cihazınızı bulmasını bekleyin.
7.Cihazınızın konumunu bulduktan sonra !!tarayıcı kapatmadan!! tekrar Ayarlar>mi hesabı>mi cloud'a gidin ve cihazı bul özelliğini kapatın ve tekrar açın. Sim uyarısını tekrar verecektir. Tamam'a basın ve bekleyin. Bu sefer Sim kartınızı etkinleştirmesi gerekiyor.