- Adım
- oktay
- Cihazım
- mi note3
- Konular
- 0
9.5.3 den 9.1.4 e dönsek. Tekrar xiamio mi güncellemelerini alırmı?
Dönebilirsiniz güncelleme konusunda sıkıntı olmaz9.5.3 den 9.1.4 e dönsek. Tekrar xiamio mi güncellemelerini alırmı?
Resmi offical sitesine baktım 9.1.4 sürüm olan rom gözükmüyor kaldırmışlar sanırım, bootloader kilidiniz açıksa Google'den aratın fastboot yazan 9.1.4 romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.Rom inmiyor. İndirecek bağlabti yok. Yardimci olurmusunuz
Recovery ile fastboot rom kurulumlari arasinda fark nedir.Resmi offical sitesine baktım 9.1.4 sürüm olan rom gözükmüyor kaldırmışlar sanırım, bootloader kilidiniz açıksa Google'den aratın fastboot yazan 9.1.4 romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.
Direkt 9.1.4 twrp den yuklesem.fastboot rom veya recovery rom hangisi twrp den yüklenir.Resmi offical sitesine baktım 9.1.4 sürüm olan rom gözükmüyor kaldırmışlar sanırım, bootloader kilidiniz açıksa Google'den aratın fastboot yazan 9.1.4 romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.
Fastboot tgz uzantılı romlar mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapılır, recovery romlar ise twrp recovery ve güncelleyici uygulaması üzerinden romu seçerek kurulan romlardır twrp recovery üzerindende kurabilirsiniz size kalmış bir şey.Recovery ile fastboot rom kurulumlari arasinda fark nedir.
[doublepost=1526916655,1526916534][/doublepost]
Direkt 9.1.4 twrp den yuklesem.fastboot rom veya recovery rom hangisi twrp den yüklenir.
Biraz fazla soru sordum sanirim
Sistem uygulama guncelleyici yanit vermiyorVerdiği hata nedir?
Twrp recovery üzerinden cihazın wipelerini yapınız (nasıl yapıldığını bilmiyorsanız Google'den aratın) wipeleri yapıp sorun devam ediyorsa sürüm ile alakalı bir sorundur.Sistem uygulama guncelleyici yanit vermiyor