Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gosterdigi güzel pil performansını nedense bugün gösteremedi. Ne değişti anlamadım ama bugün pil performansı kötü çıktı. Dün sürekli evdeydim hep wifi bagliydi bugün disardayim sürekli mobil veri üzerinden bagliydim bukadar fark etmesi normal mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dün gosterdigi güzel pil performansını nedense bugün gösteremedi. Ne değişti anlamadım ama bugün pil performansı kötü çıktı. Dün sürekli evdeydim hep wifi bagliydi bugün disardayim sürekli mobil veri üzerinden bagliydim bukadar fark etmesi normal mi?
Haydaaa yorumlarınıza bakarak romu indirdim tam kiracaktim 7 8 saat pil performansı için ama yükleme yapmiycam o halde,ben global kararlı muiu11 kullanıyorum Max 4-4.5 saat ekran süresi alıyorum, en iyi rom mi room ve eu rom arasında kalıp sizin yorumdan sonra bu romu yukleyecektim ama kursağımda kaldı yine, pil performansı mi room MIUI 11 beta veya stabil nasıl acaba yükleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum...
Miroom son çıkan stabilde pil performansı çok iyiydi. Miroom 20.1.16 beta surumundede pil performansı çok iyiydi.
Miui 12 beni biraz daha uzerse ben büyük ihtimalle miroom stabilde geri dönerim.
İlk yukledigimde 8 saat ekran suresi verip şimdi ekran süresinin 5-6 saat seviyesine düşmesi çok tuhaf. Yüklediğim uygulamalar falan mı yük bindirdi çözemedim
Miroom son çıkan stabilde pil performansı çok iyiydi. Miroom 20.1.16 beta surumundede pil performansı çok iyiydi.
Miui 12 beni biraz daha uzerse ben büyük ihtimalle miroom stabilde geri dönerim.
İlk yukledigimde 8 saat ekran suresi verip şimdi ekran süresinin 5-6 saat seviyesine düşmesi çok tuhaf. Yüklediğim uygulamalar falan mı yük bindirdi çözemedim
Mi room muiu11 stabil mi pilde çok iyiydi yoksa mi room mi12 stabil de mi?
Miroom beta veya stabil oto güncelleme alıyor mu?
Mi room hiç denemedim rom değiştirmek istiyorum ekran sürem malesef çok az,mi room hangi Roma geçmek mantıklı hocam?