Eski modül sistemi çalışmamaya başladı. Aslında oda aynı şeyleri yapıyordu. 1 zip dosyası birini 1 zip dosyası birini değiştiriyordu. Sayılar 88 oluyordu sadece. Telefonun orjinalinde kimi telefonda 74 kimi telefonda 84 çıkıyor (sanırım bu yazılım kaynaklı.) Eskiden 84 çıkıyordu benim telefonda şimdi 74 çıkmıştı. 10.4.1 den sonra yani. Uzun bir yöntem ama isteyen kendi kulak zevkine göre yükseltip alçaltabilir.Sorunsuz sıfırdan yükledim Emrah ses yükseltme yöntemini değiştirmişsin daha verimli olmuş yaptım süper teşekkürler.
Eu.Rom 10.0.2 ise baya eskide kalmışsınız hocam. Onun üzerine bu 4 ncü rom. Eu.romlar da yüz tanıma parmak izi okuyucu mevcut zaten merak etmeyin. 10.0.2 nin üzerine baya bir gelişme olmuştur heralde. (10.0.2 hiç kullanmadım çünkü. 10.0.5 ile başlamıştım.)Arkadaşlar şuan da cihazımda yüz okuma parmak izi okuyucu var. Bu güncellemeyi yaparsam gider mi? Sürümüm 10.0.2
Servise filan gitmenize gerek yok. İlk sayfada 4 ncü maddede resimlerde yapılanları yapmanız yeterli olur. Fırsat bulursam video olarak çekmeye çalışacağım.
Magisk ile root yaptıysanız hide (gizle) ile root u istediğiniz programdan gizleyebilirsinizMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ahize sorununu temizleyince çözdüm gibi daha iyi geliyor peki bu banka uygulamaları cihazınızın rootlu olduğundan güvenlik açığı oluşturur uyarısı alıyorum nasıl güvenli hale getirilir.
mobil bankacılık uygulamarını açarken cihazınız rootlu olduğu için güvenlik açığı olabilir diye uyarı çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim..
Magisk içinde önce SafatyNet kontrolü yapın. Yeşil çentikler çıkacaktır. Sonrasında sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. Magisk hide yi seçin. Hangi bankaçılık uygulamalarınız var ise hepsinin isimlerini yazarak yanına çentik koyun.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ahize sorununu temizleyince çözdüm gibi daha iyi geliyor peki bu banka uygulamaları cihazınızın rootlu olduğundan güvenlik açığı oluşturur uyarısı alıyorum nasıl güvenli hale getirilir.
Ek olarak bazen hide yapsak bile girebiliyor. Ayarlardan magisk hide yaparak programın kendisinide gizleyebilirsiniz. İsim olarak manager oluyor.Magisk içinde önce SafatyNet kontrolü yapın. Yeşil çentikler çıkacaktır. Sonrasında sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. Magisk hide yi seçin. Hangi bankaçılık uygulamalarınız var ise hepsinin isimlerini yazarak yanına çentik koyun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Manager olarak gizlediğimizde görevini yapmaya devam ediyormu peki. Yüklediğimiz uygulamalardaki root yetkisi devam ediyormu? Neden sorduğumuda söyliyim netflix yakında rootlu cihazlara kurulmayacakmış. Orda işimize yara diye düşünüyorum.Ek olarak bazen hide yapsak bile girebiliyor. Ayarlardan magisk hide yaparak programın kendisinide gizleyebilirsiniz. İsim olarak manager oluyor.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi