Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

sallaco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Bilişimci
Konular
8
Arkadaşlar şuan da cihazımda yüz okuma parmak izi okuyucu var. Bu güncellemeyi yaparsam gider mi? Sürümüm 10.0.2

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Sorunsuz sıfırdan yükledim Emrah ses yükseltme yöntemini değiştirmişsin daha verimli olmuş yaptım süper teşekkürler.
Eski modül sistemi çalışmamaya başladı. Aslında oda aynı şeyleri yapıyordu. 1 zip dosyası birini 1 zip dosyası birini değiştiriyordu. Sayılar 88 oluyordu sadece. Telefonun orjinalinde kimi telefonda 74 kimi telefonda 84 çıkıyor (sanırım bu yazılım kaynaklı.) Eskiden 84 çıkıyordu benim telefonda şimdi 74 çıkmıştı. 10.4.1 den sonra yani. Uzun bir yöntem ama isteyen kendi kulak zevkine göre yükseltip alçaltabilir. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şuan da cihazımda yüz okuma parmak izi okuyucu var. Bu güncellemeyi yaparsam gider mi? Sürümüm 10.0.2
Eu.Rom 10.0.2 ise baya eskide kalmışsınız hocam. Onun üzerine bu 4 ncü rom. Eu.romlar da yüz tanıma parmak izi okuyucu mevcut zaten merak etmeyin. 10.0.2 nin üzerine baya bir gelişme olmuştur heralde. (10.0.2 hiç kullanmadım çünkü. 10.0.5 ile başlamıştım.)

bahaerbey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
arif bahadır
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Servise filan gitmenize gerek yok. İlk sayfada 4 ncü maddede resimlerde yapılanları yapmanız yeterli olur. Fırsat bulursam video olarak çekmeye çalışacağım.

Ahize sorununu temizleyince çözdüm gibi daha iyi geliyor peki bu banka uygulamaları cihazınızın rootlu olduğundan güvenlik açığı oluşturur uyarısı alıyorum nasıl güvenli hale getirilir.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0

Ahize sorununu temizleyince çözdüm gibi daha iyi geliyor peki bu banka uygulamaları cihazınızın rootlu olduğundan güvenlik açığı oluşturur uyarısı alıyorum nasıl güvenli hale getirilir.
Magisk ile root yaptıysanız hide (gizle) ile root u istediğiniz programdan gizleyebilirsiniz

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nowe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 2
Konular
1
mobil bankacılık uygulamarını açarken cihazınız rootlu olduğu için güvenlik açığı olabilir diye uyarı çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mobil bankacılık uygulamarını açarken cihazınız rootlu olduğu için güvenlik açığı olabilir diye uyarı çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim..

Magisk den hide kısmına girip uyarı veren uygulamaları seçin tamamdır.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19

Magisk içinde önce SafatyNet kontrolü yapın. Yeşil çentikler çıkacaktır. Sonrasında sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. Magisk hide yi seçin. Hangi bankaçılık uygulamalarınız var ise hepsinin isimlerini yazarak yanına çentik koyun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Magisk içinde önce SafatyNet kontrolü yapın. Yeşil çentikler çıkacaktır. Sonrasında sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. Magisk hide yi seçin. Hangi bankaçılık uygulamalarınız var ise hepsinin isimlerini yazarak yanına çentik koyun.
Ek olarak bazen hide yapsak bile girebiliyor. Ayarlardan magisk hide yaparak programın kendisinide gizleyebilirsiniz. İsim olarak manager oluyor.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Ek olarak bazen hide yapsak bile girebiliyor. Ayarlardan magisk hide yaparak programın kendisinide gizleyebilirsiniz. İsim olarak manager oluyor.

Hocam bilmediğimden soruyorum. Manager olarak gizlediğimizde görevini yapmaya devam ediyormu peki. Yüklediğimiz uygulamalardaki root yetkisi devam ediyormu? Neden sorduğumuda söyliyim netflix yakında rootlu cihazlara kurulmayacakmış. Orda işimize yara diye düşünüyorum.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
proda sürekli bu hatayla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim