Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Süvari01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi note3
Konular
0
Emrah hocama ek olarak. Kararlı rom kullanıyorum 10.3.2.0 mixplorer indirip Emrah hocamın yazdıklarını uygulayın kararlı rom dada calisiyor

nowe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 2
Konular
1
ben bu root olaylarından felan anlamıyorum kardeşimde mi note 3 telefon vardı bana verdi ama ahizeden ses az alıyorum.. telefonda magisk diye bir uygulama var ne işe yaradığını bile bilmiyorum okuduğum kadarıyla telfon rootlamak için kullanılıyor.. ahize ses olayını çözecek biri var mı istanbul anadolu yakasında bana yardımcı olabilecek..yoksa delta servise mi vermek lazım? garantisi bitti cihazın.. miui 10.0.5.0 yüklü

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İlk sayfa da ses yükseltme anlatımı var hocam baka baka yaparsınız Yes~~

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
ben bu root olaylarından felan anlamıyorum kardeşimde mi note 3 telefon vardı bana verdi ama ahizeden ses az alıyorum.. telefonda magisk diye bir uygulama var ne işe yaradığını bile bilmiyorum okuduğum kadarıyla telfon rootlamak için kullanılıyor.. ahize ses olayını çözecek biri var mı istanbul anadolu yakasında bana yardımcı olabilecek..yoksa delta servise mi vermek lazım? garantisi bitti cihazın.. miui 10.0.5.0 yüklü
Servise filan gitmenize gerek yok. İlk sayfada 4 ncü maddede resimlerde yapılanları yapmanız yeterli olur. Fırsat bulursam video olarak çekmeye çalışacağım.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Ne ara 10.4 e geldikclap~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.4 yüklerken twrp seçenekkerinden hangisini kullanalım ki hiçbir şey silinmesin? Yani mümkün mü? Yoksa herşeyi temizleyip sıfırdan mı başlayalım?

Son düzenleme:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Ne ara 10.4 e geldikclap~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.4 yüklerken twrp seçenekkerinden hangisini kullanalım ki hiçbir şey silinmesin? Yani mümkün mü? Yoksa herşeyi temizleyip sıfırdan mı başlayalım?
Temiz kurulum tavsiye ediyorum. Çünkü android 8.1 den 9 a çıkıyor. Sıkıntı yaşamamak adına temiz kurulum en doğrusudur.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Peki sadece dalvik, önbellek, sistemi işaretlesem yetermi?

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Peki sadece dalvik, önbellek, sistemi işaretlesem yetermi?
Yeterli olur tahminimce hiç uygulamadım. Yanlız dediğim gibi android yükselmesi var. Sıkıntılar çıkabilir. Ben her sürüm yükseltmemde temiz kurulum yapıyorum. Hem hafızada yer açmış oluyorum. Program yükle kaldır biriken pislik dosyalarda temizlenmiş oluyor. Tavsiyem imkanınız varsa temiz kurulum.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Sorunsuz sıfırdan yükledim Emrah ses yükseltme yöntemini değiştirmişsin daha verimli olmuş yaptım süper teşekkürler.

Üst Alt