Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat
Sa Hocam. Kilidi desenemi doğru girmeme rağmen kilitli kaldı ve Verilerim silinmeden ekran kilidini kaldırmaya çalışıyorum 2 gündür. TWRP yi otg ile nasıl yüklenidiz ? Ayrıntılı anlatabilir misiniz? Yardımcı olursanız ssevinirim.
Twrp PC ile yüklenir. Rom Otg ile yüklenebilir. Forumda konu açarak bilenlerden yardım alabilirsiniz. Benim hiç başıma gelmedi. Çünkü bende Parmak izi, Yüz tanıma ve desen var. Biri sıkıntı olsa biriyle açılıyor.
Eklenmiştir.
Yenilikler
-Oyun hızlandırıcısı Modu geliştirilmiş (oyun anında WhatsApp mesajlar mi tarayıcı gibi uygulamalar pencere modunda oyunu kapatmadan açılıyor.)
-Şarj göstergesi yüzdesi simgenin yanına alınabiliyor.
-Kilit ekranı saat şekli 3 çeşit olmuş.
-Ayarlarda menü altlarına kısa yollar eklenmiş.
-Karanlik mod devreye alınabiliyor. (İster daimi ister saate göre)(sadece klasik MIUI teması seklinde)
-Netflix resim içinde resim modu ne yazikki bozulmuş.
-Son kullanılanlar da İstediğin uygulamaya bulanıklaştırma özelliği eklenmiş.
-
Eklenmiştir.
Yenilikler
-Oyun hızlandırıcısı Modu geliştirilmiş (oyun anında WhatsApp mesajlar mi tarayıcı gibi uygulamalar pencere modunda oyunu kapatmadan açılıyor.)
-Şarj göstergesi yüzdesi simgenin yanına alınabiliyor.
-Kilit ekranı saat şekli 3 çeşit olmuş.
-Ayarlarda menü altlarına kısa yollar eklenmiş.
-Karanlik mod devreye alınabiliyor. (İster daimi ister saate göre)(sadece klasik MIUI teması seklinde)
-Netflix resim içinde resim modu ne yazikki bozulmuş.
-Son kullanılanlar da İstediğin uygulamaya bulanıklaştırma özelliği eklenmiş.
-
Hiç telefon görüşmesi yapmamıştı. Farketmedim. Hemen onunla ilgili farklı yöntem ve değerler paylaşacağım. En geç yarın gün içinde paylaşacağım. Test ediyorum.
Sa Hocam. Kilidi desenemi doğru girmeme rağmen kilitli kaldı ve Verilerim silinmeden ekran kilidini kaldırmaya çalışıyorum 2 gündür. TWRP yi otg ile nasıl yüklenidiz ? Ayrıntılı anlatabilir misiniz? Yardımcı olursanız ssevinirim.
Hocam 4ncü maddeyi tekrar düzenledim. Magiskten modülleri kaldırın sonra bu işlemleri yapın. Ses seviyeleri bana uygun geldi. Size uygun gelmez ise 90 ları 95 ve 40 olanıda 45 yapabilirsiniz ses seviyesi dahada yükselecektir. Ama tavsiye etmem ilerde patlama şansınıda yükseltmiş olursunuz.