- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
telefona bir şey olacak diye korkuyorum heyecandanOkuduğunu söyleyip de bu soruyu soruyorsan Şaka yapıyorsun ?
telefona bir şey olacak diye korkuyorum heyecandanOkuduğunu söyleyip de bu soruyu soruyorsan Şaka yapıyorsun ?
telefona bir şey olacak diye korkuyorum heyecandan
neyse 25 saati varmış"Sakınan göze çöp batar" derler.
Sen bu evhamla devam edersen ama kalırsın göz möz kalmaz sende
güncelleyiciden yapılmıyor mu güncellemeler ?Twrp üzerinden güncelleme yapıldığında magisk in kalkmasını önlemek için bir yol var mı?
Yüklü olanlar bunlar. Güncelleyicide çıkanlar bunlar.güncelleyiciden yapılmıyor mu güncellemeler ?
Anladım hocam. Ama yüklemenizde sıkıntı olmaz. Benim telefonda global çıkmıyor. Ekteki gibi. Ben eu rom zaten çin stabil baz alınarak yapılan bir rom.Ben aldığımda miui 9 stabil vardı ben miui downloaddan miui 10,beta indirip güncelleyiciden kurdum
Hocam maaşallah herşeyi kurmuşsun. Bunlar ne işe yarıyor.Yüklü olanlar bunlar. Güncelleyicide çıkanlar bunlar.
Hocam verdiğim stabil sürümü kur rahat et. Zırt pırt güncelleme derdin olmaz. Ses seviyen düşükse onuda yap. Saati ortaya istersen onuda yap. Bu konuda eklediğim herşey bende mevcut. Telefonuma yüklemediğim bir şeyi koyupta sorunlu çıkarsa milletin ahını alamam çünkü.telefona bir şey olacak diye korkuyorum heyecandan
Yok hocam. Twrp den güncelleme yapınca root gidiyor. Tekrar rootlamak gerekiyor.Twrp üzerinden güncelleme yapıldığında magisk in kalkmasını önlemek için bir yol var mı?
anladım abi teşekkür ederim ilgin alakan için bir şey daha sormak istiyorum ghostmojo arkadaşda ön kamere portre fix falan onları twrp den mi kuruyoruz camera2apiyi falan hepsini twrp den mi yapılıyorAnladım hocam. Ama yüklemenizde sıkıntı olmaz. Benim telefonda global çıkmıyor. Ekteki gibi. Ben eu rom zaten çin stabil baz alınarak yapılan bir rom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam maaşallah herşeyi kurmuşsun. Bunlar ne işe yarıyor.
Hocam verdiğim stabil sürümü kur rahat et. Zırt pırt güncelleme derdin olmaz. Ses seviyen düşükse onuda yap. Saati ortaya istersen onuda yap. Bu konuda eklediğim herşey bende mevcut. Telefonuma yüklemediğim bir şeyi koyupta sorunlu çıkarsa milletin ahını alamam çünkü.
Yok hocam. Twrp den güncelleme yapınca root gidiyor. Tekrar rootlamak gerekiyor.
Onlar magisk içinden kuruluyor. Ama o listedekilerin hiç birini bilmiyorumanladım abi teşekkür ederim ilgin alakan için bir şey daha sormak istiyorum ghostmojo arkadaşda ön kamere portre fix falan onları twrp den mi kuruyoruz camera2apiyi falan hepsini twrp den mi yapılıyor
Yani twrp eu rom kurucam sonra uygulama içinden yapıcam google camera falan hepsi değil mi?Onlar magisk içinden kuruluyor. Ama o listedekilerin hiç birini bilmiyorum