Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Eline sağlık anlatımın için. İlk kez yaptım ve sorunsuz olarak güncelledim. Sonrasında sesi de yükselttim. Bu ne ses . Müthiş oldu telefon. Sesin bukadar yükseleceğini tahmin etmemiştim.
Güle güle kullanın hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win 8.1 pro 64 bit kullanıyorum pc yi resleyince düzeldi 72 saat verdi pazartesi akşamı denedim perşembe akşamı yapmam gerekiyor değil mi ?
Evet hocam 72 saat verdiyse perşembe akşamı tekrar unlock işlemini yapacaksınız. Telefonunuzda yedek almanız gereken fotoğraf video rehber mesaj falan varsa yedek almayı unutmayın telefon sıfırlanacak.

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Güle güle kullanın hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Evet hocam 72 saat verdiyse perşembe akşamı tekrar unlock işlemini yapacaksınız. Telefonunuzda yedek almanız gereken fotoğraf video rehber mesaj falan varsa yedek almayı unutmayın telefon sıfırlanacak.
Teşekkürler hepsini aldım

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
emrah teşekkürler kardeşim sesi daha denemedim ama hepsini yükledim sonunda emeğine sağlık internetteki en basit anlatım senin paylaşımın.
Rica ederim. Güle güle kullanın. Kendim yaparken biraz zorlandım. Yaptığım işlemleri tek tek kolay bir şekilde anlatmaya çalıştım.

Yüklemeyi buradan yapınca magisk kalkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.
Bem otadan güncelleyemedim. Twrp ile güncellemek zorunda kaldım. Magisk i ve ses dosyalarını tekrar kurdum.

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Mi sitesinde sorguladığım da cihaz global gözükmüyor çin telefonlarına da rom atmak sıkıntı diyorlar yaparsam sıkıntı olur mu şuan miui 10 beta var

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Mi sitesinde sorguladığım da cihaz global gözükmüyor çin telefonlarına da rom atmak sıkıntı diyorlar yaparsam sıkıntı olur mu şuan miui 10 beta var
Miui 10 beta varsa zaten ona rom atılmıştır. Hiç bir telefon beta sürümle çıkmaz piyasaya. Benim cihazda sitede global değil sıkıntı yaşamadım kullanıyorum.

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Miui 10 beta varsa zaten ona rom atılmıştır. Hiç bir telefon beta sürümle çıkmaz piyasaya. Benim cihazda sitede global değil sıkıntı yaşamadım kullanıyorum.
Ben aldığımda miui 9 stabil vardı ben miui downloaddan miui 10,beta indirip güncelleyiciden kurdum

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Ben aldığımda miui 9 stabil vardı ben miui downloaddan miui 10,beta indirip güncelleyiciden kurdum

Bootlaoder kilidin açılana kadar bol bol youtube üzerinden E.U.Rom yükleme videolarını izle + Bu konuyu acele etmeden tekrar tekrar oku Yes~~

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bootlaoder kilidin açılana kadar bol bol youtube üzerinden E.U.Rom yükleme videolarını izle + Bu konuyu acele etmeden tekrar tekrar oku Yes~~
Okuyorum zaten de tek korkum çin cihazınds rom kurma sıkıntısını okumam oldu birde eu rom mu önerirsiniz google cam falan en iyi hangi rom olur

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Okuyorum zaten de tek korkum çin cihazınds rom kurma sıkıntısını okumam oldu birde eu rom mu önerirsiniz google cam falan en iyi hangi rom olur

Okuduklarında cımbızla bazı cümleleri çekip o cümlelere takılı kalıyorsun :)

TWRP kurduktan sonra ROM işinde istediğin fanteziyi yapabilirsin Yes~~

Bu konunun İLK mesajını tekrar tekrar oku yeterli. Stabil E.U.Rom yükle fazlasıyla memnun kalırsın...

Üst Alt