- Adım
- Emrah Akkaya
- Cihazım
- XiaomiMi Note 3
- Konular
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende samsungta yapıyordum note 3 e note 7 romu s4 mini ye s7 romu miui 6 romu filan atmışlığım var. Başka rom denemedim ama eu rom da yüz tanıma parmak izi. Kilit ekranı otomatik resim değişimi 3. Parti tema yüklenebilmesi filan benim işimi görüyor. Kolay kolay rom değiştirmem zaten. Bi gelirse yükseltme sürümleri o kadar. Ben şahsen telefona format atmayı sevmem. 1- foto whatsapp gibi yedek alma derdi. 2- yüklü programım biraz fazla. Onları tekrardan yüklemeyi sevmiyorum. En kısa örneği bi pubg 1.5 gbemrahakkaya22 benim amacım orjinal sürümü bozmadan root atıp magisk ile ses yükselmekti. Olurmuydu bilmiyorum ama ilk sorun pc min win10 olmasıydı. Twrp den wipe yapınca orjinal diye birşey kalmadı Pc de telefonu görmedi mecburen eu romu indirip usb bellekten kurmak zorunda kaldım. Ama romu çok beğendim iyiki yüklemişim. Benim korkum daha önceleri samsung ve lg lerle bu işlerle çok uğraştığımdan bu işin sonu yok her geleni deneyip yüklemek istiyor insan. Ve iki telefonu brick edip çöpe attım. Bu cihazlarda adb dosyası filan biraz farklı ama sayende yükleyip düze çıkardık tekrardan teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz hocam. 2 aydır kullanıyorum olsaydı bende şimdiye kadar olurdu. Bizim cihazların ses seviyesini 84 yapmışlar. Bu yazılım ile 88 oluyor. 93 ten sonrası patlama riski varHer şey için teşekkür ederim fakat bir sorum olacaktı bu ses arttırma hoparlörün patlamasına falan neden olmasın ya da başka bir sıkıntıya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kendi kamera uygulamasını kullanıyorum. Hiç değiştirmedim. O yüzden google kamera için birşey diyemiyorum.Öbür başlığada yazdım Google kamera da yükledim ama pek randıman vermez gibi.