Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce huawei kullaniyordum mate 9 adamlar beta test için başvuru yaptilar 3 ay geçtikten sonra tam sürümü gönderdiler. Xiaomi mi note 3 için dün beta için başvuru başlattı acaba bu test aşamasi ne kadar sürede biter de global yayınlanır? daha önce deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz ??
Daha önce huawei kullaniyordum mate 9 adamlar beta test için başvuru yaptilar 3 ay geçtikten sonra tam sürümü gönderdiler. Xiaomi mi note 3 için dün beta için başvuru başlattı acaba bu test aşamasi ne kadar sürede biter de global yayınlanır? daha önce deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende gectim hocam acıkcasi pek bi fark bulamadim Kilit ekranini yüz ile açma yok ön kamera portre modu var foto çekiyor ama fotoda arka tarafı bulanıklaştirma yok sizde var mi bu sorunlar ??