beta donemi coktan bitti bildigim kadariyla burdaki linkte beta dan soz ediyor ?
beta donemi coktan bitti bildigim kadariyla burdaki linkte beta dan soz ediyor ?
Bende global 9.6.2 yüklü bootlader kilifi kapali ben de betaya basvurabiliyor muyum ?Hayır Android O sürümü içn yeni beta ekibi kurulacak. Verdiğim bağlantıyı veLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirokuyabilirsiniz.
Gereklilikler içerisinde Bootloader kilidinin açık olması ve beta rom kullanılması sayılmış...Bende global 9.6.2 yüklü bootlader kilifi kapali ben de betaya basvurabiliyor muyum ?
Hocam mrb bende mi note 3 kullaniyorum kararlıdan eu roma geçecem ama nasıl yapacam bilmiyorum acaba bu konuda yardımcı olur musunuz ?? Biraz daha detaylara yer verirseniz ben halederim insallah .Arkadaşlar 35-40 dk kadar önce artık dayanamayıp Eu stabil roma geçmiş bulunmaktayım.
Tamamen herşeyi kurdum
Genel olarak sorunsuz ve güzel bir rom
Tek farkettiğim eksik kamera bölümünde oldu
Video haricinde Oıs çalışmıyor sebebini çözemedim. Video moduna alınca çalışmaya başlıyor
Hocam mrb bende mi note 3 kullaniyorum kararlıdan eu roma geçecem ama nasıl yapacam bilmiyorum acaba bu konuda yardımcı olur musunuz ?? Biraz daha detaylara yer verirseniz ben halederim insallah .