Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elim ile telefonu titreştirdiğim zaman miui 9 da olan stabiliteyi göremeyince kamera merceğine yakından baktım ve Oıs in çalışmadığını gördüm ancak herhangi bir yere odak yapıldığında Oıs yeniden çalışmaya başlıyor. Yani ani çekimlerde sorun olabilir ancak odak yapılarak bir çekim yapılacaksa sorun teşkil etmez. Videoda Oıs çalışıyor onda sorun yok. Ön kamera için de portre modu gayet güzel çalıyor.
Dostum ahize sesi yazılımsal değil. Bunların Ahize filitrelerinin delikleri çok ince.Tozdan kirden çabuk tukanıyor. Ben mikroskop altında delikleri açtırdım. düzeldi..
Arkadaşlar ben kendi telefonumda miui eu 10.0.4.0 yazılımı için mixer paths dosyalarını düzelendim. Ses seviyesini biraz arttırdım. Özellikle konuşma sırasında karşında gelen ses seviyesi bende yükseldi. Yaptığım şey dosyaların içindeki çeşitli ses değerlerini arttırdım 5 10 birim.
Eğer riski göze alabiliyorsaniz orjinallerin yedeğini alıp, benim verdiğim dosyalarla değiştirebilirsiniz. Hatta telefonda komple yedekleme yapıp twrp den, dosyalari değiştirebilirsiniz.
System /vendor/etc klasörü içindeki mixer paths dosyaları bunlar. Root explorer ile kopyalayıp değiştirebilirsiniz.
Sorumluluk kabul etmiyorum. Ben bir kaç aydır denedim bu şekilde ve ses yükseldi. Lütfen deneyecekseniz yedeginizi alın. Bu arada ROOT olması gerekli bu yöntem için.
Kullandığım rom MIUI EU 10.0.4.0 STABIL sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yapacaklar lütfen orjinal dosyaları yedeklesin. Hatta komple twrp den telefonu yedeklesin