Soru Mi Note 3 İçin Android 8

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış

ghostmojo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Mühendis
Konular
111
Mi10 eu yükledim. Dolby atmos yükledim. Ahize sesi yine düşük. Bi fark yok 9 dan sanki.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ois çalışmadığıni nasil anladiniz hocam ? Bende mi note 3 kullaniyorum aklima takildi acaba calisip calismadigini nasil anlayabiliriz ??
Elim ile telefonu titreştirdiğim zaman miui 9 da olan stabiliteyi göremeyince kamera merceğine yakından baktım ve Oıs in çalışmadığını gördüm ancak herhangi bir yere odak yapıldığında Oıs yeniden çalışmaya başlıyor. Yani ani çekimlerde sorun olabilir ancak odak yapılarak bir çekim yapılacaksa sorun teşkil etmez. Videoda Oıs çalışıyor onda sorun yok. Ön kamera için de portre modu gayet güzel çalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi10 eu yükledim. Dolby atmos yükledim. Ahize sesi yine düşük. Bi fark yok 9 dan sanki.
Bende dolby atmos yüklemeye çalıştım ancak uygulama durduruldu hatası aldım siz nereden yğklediniz ve çalışıyor mu

Son düzenleme:
Oyla:

apolat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selahattin
Cihazım
mi note3
Konular
0
Dostum ahize sesi yazılımsal değil. Bunların Ahize filitrelerinin delikleri çok ince.Tozdan kirden çabuk tukanıyor. Ben mikroskop altında delikleri açtırdım. düzeldi..

Oyla:

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar ben kendi telefonumda miui eu 10.0.4.0 yazılımı için mixer paths dosyalarını düzelendim. Ses seviyesini biraz arttırdım. Özellikle konuşma sırasında karşında gelen ses seviyesi bende yükseldi. Yaptığım şey dosyaların içindeki çeşitli ses değerlerini arttırdım 5 10 birim.

Eğer riski göze alabiliyorsaniz orjinallerin yedeğini alıp, benim verdiğim dosyalarla değiştirebilirsiniz. Hatta telefonda komple yedekleme yapıp twrp den, dosyalari değiştirebilirsiniz.

System /vendor/etc klasörü içindeki mixer paths dosyaları bunlar. Root explorer ile kopyalayıp değiştirebilirsiniz.

Sorumluluk kabul etmiyorum. Ben bir kaç aydır denedim bu şekilde ve ses yükseldi. Lütfen deneyecekseniz yedeginizi alın. Bu arada ROOT olması gerekli bu yöntem için.
Kullandığım rom MIUI EU 10.0.4.0 STABIL sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar yapacaklar lütfen orjinal dosyaları yedeklesin. Hatta komple twrp den telefonu yedeklesin

Ekli dosyalar

• mixer dosya.zip
    19,4 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Arkadaslar mrb bi gelişme var mi acaba ??

Arkadaslar mrb bi gelişme var mi acaba ??
birseyler duydunuz mu ? Baya baktim yeni bir gelismeye denk gelmedim belki sizden biri denk gelmistir ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
beta donemi coktan bitti bildigim kadariyla burdaki linkte beta dan soz ediyor ?

Oyla:
Üst Alt