Merhaba global stabil kullanıyorum
Bootloader açık root var Twrp yüklü
Eu romu indirdim yükleyeceğim
Eu rom için Wipe yaparken hangilerini işaretlemek gerekiyor görsellere baktım ancak idrak edemedim
Çok sağolasın, eve geçince yapacağım sorun çıkarsa buradan yada özel mesajdan size ulaşırım"Dahili depolama" hariç diğerlerini işaretle. Benim twrp de "satıcı" kısmı da var onu anlamadığım için işaretlemedim. İşlem bittikten sonra biraz geç açılıyor telefon korkma sakın
Çok sağolasın, eve geçince yapacağım sorun çıkarsa buradan yada özel mesajdan size ulaşırım
Merhaba global stabil kullanıyorum
Bootloader açık root var Twrp yüklü
Eu romu indirdim yükleyeceğim
Eu rom için Wipe yaparken hangilerini işaretlemek gerekiyor görsellere baktım ancak idrak edemedim
- System
- Dalvik/ART Cache
- Data
- Cache
Bunlar dışında hiçbir şeyi silmeyin/formatlamayın. Telefonunuz yeniden açılmayabilir, IMEI silinebilir, persist gidebilir v.b.
Şu telefonu çok isteyerek ve severek aldım yemin ediyorum ama her geçen gün soğumaya başladım , zaten en başından beri işlemcisinin( sp 835 değilde , sp 660) olması ve özellikle depolama belleği standardının( ufs 2.0 değilde emmc 5.1 ) zoruma gidiyor ama aldık birkere deyip katlanıyorum keşke diyorum mi 6 alsaydım zamanında sırf ekranı büyük diye bunu aldım ama , güncellemeden yoksun , kulağıma sokuyorum telefonu neredeyse karşı tarafın sesini almak için
ilk başlarda yine normaldi sonradan telefonun ahizesine kahve dökülünce hepten ses gelmemeye başladı
-gittim 64 gb aldım pişman oldum yetmiyor zaten 10 gb filan sistem yiyor
-instagramda bir uyumsuzluk sorunumu vardır nedir , hikaye filan çektikten sonra izlerken takılmalar filan
-yüz tanıma globalde yok miu rom'da vardı ama ben tekrar globole döndüm belki geri gelmiş diye yine yok sinir oldum
-bu telefonu aldım bakıyorum şimdi yok black shark , yok f1 popcorn f1 , mi 8 filan çıktı resmen ezip geçiyor note 3'ümü ayrıca fiyatları dolardan dolayı uçuk
ve en önemliside telefonu aralık ayında aldım imei kaydı yok ilk hattımı kapattılar ikincisinide 2 hafta önce kapattılar , resmen 2 haftadır kafaları yemek üzereyim kayıt ettirmemek için inat ettim en son dedim kayıt ettireyim pasaport istiyordu hiç bir yerden bulamadım en son dedim sahte imei yaptırıyım 2 yere götürdüm yapamadı , aradım soruştum en son birtane telefoncuya sordum 350 liraya yaparım dedi , 100 lirada ahizeye versem 450 tl aldık başımıza belayı ne diyim
Birde "satıcı"diye bir kutu vardı ne işe yaradığını biliyor musunuz ? Bu arada ben twrp'yi Türkçe yaptım, sizde yazdıklarınızın türkçesini yazarsanız daha kolay olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İngilizce ve Türkçe Twrp. Bu kısımdan ben sadece "dahili depolama,usb-otg ve satıcı" kısımları hariç hepsini işaretledim ve kurdum şu an kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım ama sadece Global sürüme nazaran daha geç açılıyor E.U sürüm ?
BEnce biraz daha az kaldı önümüzdeki hafta gelebilir.arkadaslar birseyler duydunuz mu o kadar arastirdim guncelleme ile bisey bulamadim galiba yalan dolan cikti. Bende cihazi satmaya karar verdim huawei deneyecem bu sefer.