Soru Mi Note 3 İçin Android 8

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba global stabil kullanıyorum
Bootloader açık root var Twrp yüklü
Eu romu indirdim yükleyeceğim
Eu rom için Wipe yaparken hangilerini işaretlemek gerekiyor görsellere baktım ancak idrak edemedim

"Dahili depolama" hariç diğerlerini işaretle. Benim twrp de "satıcı" kısmı da var onu anlamadığım için işaretlemedim. İşlem bittikten sonra biraz geç açılıyor telefon korkma sakın :)

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
"Dahili depolama" hariç diğerlerini işaretle. Benim twrp de "satıcı" kısmı da var onu anlamadığım için işaretlemedim. İşlem bittikten sonra biraz geç açılıyor telefon korkma sakın :)
Çok sağolasın, eve geçince yapacağım sorun çıkarsa buradan yada özel mesajdan size ulaşırım :)

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Merhaba global stabil kullanıyorum
Bootloader açık root var Twrp yüklü
Eu romu indirdim yükleyeceğim
Eu rom için Wipe yaparken hangilerini işaretlemek gerekiyor görsellere baktım ancak idrak edemedim

• System
  • Dalvik/ART Cache
  • Data
  • Cache

Bunlar dışında hiçbir şeyi silmeyin/formatlamayın. Telefonunuz yeniden açılmayabilir, IMEI silinebilir, persist gidebilir v.b.

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
  • System
  • Dalvik/ART Cache
  • Data
  • Cache

Bunlar dışında hiçbir şeyi silmeyin/formatlamayın. Telefonunuz yeniden açılmayabilir, IMEI silinebilir, persist gidebilir v.b.

Birde "satıcı"diye bir kutu vardı ne işe yaradığını biliyor musunuz ? Bu arada ben twrp'yi Türkçe yaptım, sizde yazdıklarınızın türkçesini yazarsanız daha kolay olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İngilizce ve Türkçe Twrp. Bu kısımdan ben sadece "dahili depolama,usb-otg ve satıcı" kısımları hariç hepsini işaretledim ve kurdum şu an kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım ama sadece Global sürüme nazaran daha geç açılıyor E.U sürüm ?

Ekli dosyalar

• WP_20181020_22_07_47_Pro.jpg
    WP_20181020_22_07_47_Pro.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 24
  • WP_20181020_22_08_25_Pro.jpg
    WP_20181020_22_08_25_Pro.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Oyla:

K3R3M

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
1
Şu telefonu çok isteyerek ve severek aldım yemin ediyorum ama her geçen gün soğumaya başladım , zaten en başından beri işlemcisinin( sp 835 değilde , sp 660) olması ve özellikle depolama belleği standardının( ufs 2.0 değilde emmc 5.1 ) zoruma gidiyor ama aldık birkere deyip katlanıyorum keşke diyorum mi 6 alsaydım zamanında sırf ekranı büyük diye bunu aldım ama , güncellemeden yoksun , kulağıma sokuyorum telefonu neredeyse karşı tarafın sesini almak için
ilk başlarda yine normaldi sonradan telefonun ahizesine kahve dökülünce hepten ses gelmemeye başladı
-gittim 64 gb aldım pişman oldum yetmiyor zaten 10 gb filan sistem yiyor
-instagramda bir uyumsuzluk sorunumu vardır nedir , hikaye filan çektikten sonra izlerken takılmalar filan
-yüz tanıma globalde yok miu rom'da vardı ama ben tekrar globole döndüm belki geri gelmiş diye yine yok sinir oldum
-bu telefonu aldım bakıyorum şimdi yok black shark , yok f1 popcorn f1 , mi 8 filan çıktı resmen ezip geçiyor note 3'ümü ayrıca fiyatları dolardan dolayı uçuk
ve en önemliside telefonu aralık ayında aldım imei kaydı yok ilk hattımı kapattılar ikincisinide 2 hafta önce kapattılar , resmen 2 haftadır kafaları yemek üzereyim kayıt ettirmemek için inat ettim en son dedim kayıt ettireyim pasaport istiyordu hiç bir yerden bulamadım en son dedim sahte imei yaptırıyım 2 yere götürdüm yapamadı , aradım soruştum en son birtane telefoncuya sordum 350 liraya yaparım dedi , 100 lirada ahizeye versem 450 tl aldık başımıza belayı ne diyim

Okurken ben sizin yerinize üzüldüm, çok geçmiş olsun. Teknoloji resmen şans işi. Allah kolaylık versin diyorum sadece. :(

Oyla:

batubakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Arkadaşlar var mı bı gelişme

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Birde "satıcı"diye bir kutu vardı ne işe yaradığını biliyor musunuz ? Bu arada ben twrp'yi Türkçe yaptım, sizde yazdıklarınızın türkçesini yazarsanız daha kolay olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İngilizce ve Türkçe Twrp. Bu kısımdan ben sadece "dahili depolama,usb-otg ve satıcı" kısımları hariç hepsini işaretledim ve kurdum şu an kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım ama sadece Global sürüme nazaran daha geç açılıyor E.U sürüm ?

• Dalvik/ART Cache = Dalvik/ART Önbelleği
  • Cache = Önbellek
  • System = Sistem
  • Data = Veri

Vendor veya Satıcı bölümü, donanım sürücülerini içeren bir bölüm. EU rom kurulurken veya herhangi bir MIUI tabanlı rom kurulurken bunun biçimlendirilmesi sorun yaratmayabilir ama AOSP veya LineageOS tabanlı romları yüklerken yahut da özgün MIUI roma geri dönüş yaparken bu bölümün silinmiş olması sorun oluşturabilir. Bu bölüm dışında, eski TWRP sürümlerinde persist bölümü de silinebilir bölümler arasında listelenmekteydi ve bunun silinmesi cihaz algılayıcılarının veya kablosuz bağlantının çalışmaması sorununu yaşatıyordu. Listelediğim bölümler dışındakilere dokunmadan rom yüklenebileceğinden risk almamak en iyisidir.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
arkadaslar birseyler duydunuz mu o kadar arastirdim guncelleme ile bisey bulamadim galiba yalan dolan cikti. Bende cihazi satmaya karar verdim huawei deneyecem bu sefer.

Oyla:

prince_x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogu
Cihazım
Samsung
Konular
0
arkadaslar birseyler duydunuz mu o kadar arastirdim guncelleme ile bisey bulamadim galiba yalan dolan cikti. Bende cihazi satmaya karar verdim huawei deneyecem bu sefer.
BEnce biraz daha az kaldı önümüzdeki hafta gelebilir.

Oyla:
Üst Alt