Soru Mi Note 3 İçin Android 8

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
ve en önemliside telefonu aralık ayında aldım imei kaydı yok ilk hattımı kapattılar ikincisinide 2 hafta önce kapattılar , resmen 2 haftadır kafaları yemek üzereyim kayıt ettirmemek için inat ettim en son dedim kayıt ettireyim pasaport istiyordu hiç bir yerden bulamadım en son dedim sahte imei yaptırıyım 2 yere götürdüm yapamadı , aradım soruştum en son birtane telefoncuya sordum 350 liraya yaparım dedi , 100 lirada ahizeye versem 450 tl aldık başımıza belayı ne diyim

Hocam imei tamiri için forumda Zenex ile görüşüj derim 350 tl ye imei tamiri mi olur arkadaş.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
linkte ekim sonu yaziyor yarina dair her hangi bir bilgi yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminime göre ayin 20 sinden sonra yayinlanacak. Bugün mi max geldiğine göre birkaç gun sonra mi note 3 gelir oda 20 sinden sonraya

Oyla:

TolgaUnaL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
4
Ya niye bu kadar kasıyorsunuz güncelleme için ? Yolunda olmayan, çalışmasını engelleyen bir durum mu var şu anki sürümünde ?
Yoksa arkadaş arasında size " Ha haaa haa hala android nagıtta mısın sen" diye dalga mı geçiyorlar ?
Hayır kardeş niye bu kadar geç günceleme verilmesine karşıyz Android 8 olması önemli değil miui 10 olsun yeter bize ön kameraya potre modu daha iyi efektler yazılımsal iyileşmeler ve en önemlisi geri aldıkları yüz tanımayı geri vermelerini bekliyoruz.

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hayır kardeş niye bu kadar geç günceleme verilmesine karşıyz Android 8 olması önemli değil miui 10 olsun yeter bize ön kameraya potre modu daha iyi efektler yazılımsal iyileşmeler ve en önemlisi geri aldıkları yüz tanımayı geri vermelerini bekliyoruz.
Yüz tanımayı vereceklerini sanmıyorum. Öyle bir beklenti içinde olmayın bence. Global gelsin inceliyelim bakalım memnun kalmazsak eu roma geçiş yapacağım. Globalde hep birşeyleri kısıyorlar sonuçta.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Yine gelmedi bu xiaomi adami deli eder valla sabahtan beri bakip duruyorum .

Oyla:
Üst Alt