Hocam kaynak sağlam mi ? O kadar bekledik artik görmeden inanamiyoruzArkadaşlar gözümüz aydın yarın güncelleme dağıtılıyormuş
Evet yarın global rom geliyor verdiğim linkte var arkadasimHocam kaynak sağlam mi ? O kadar bekledik artik görmeden inanamiyoruz
ve en önemliside telefonu aralık ayında aldım imei kaydı yok ilk hattımı kapattılar ikincisinide 2 hafta önce kapattılar , resmen 2 haftadır kafaları yemek üzereyim kayıt ettirmemek için inat ettim en son dedim kayıt ettireyim pasaport istiyordu hiç bir yerden bulamadım en son dedim sahte imei yaptırıyım 2 yere götürdüm yapamadı , aradım soruştum en son birtane telefoncuya sordum 350 liraya yaparım dedi , 100 lirada ahizeye versem 450 tl aldık başımıza belayı ne diyim
Ustam hangi linkte ben link bisey görmüyorumEvet yarın global rom geliyor verdiğim linkte var arkadasim
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam hangi linkte ben link bisey görmüyorum
Usta burda yarın yayımlanacagına dair bi bilgi varda benmi görmüyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır kardeş niye bu kadar geç günceleme verilmesine karşıyz Android 8 olması önemli değil miui 10 olsun yeter bize ön kameraya potre modu daha iyi efektler yazılımsal iyileşmeler ve en önemlisi geri aldıkları yüz tanımayı geri vermelerini bekliyoruz.Ya niye bu kadar kasıyorsunuz güncelleme için ? Yolunda olmayan, çalışmasını engelleyen bir durum mu var şu anki sürümünde ?
Yoksa arkadaş arasında size " Ha haaa haa hala android nagıtta mısın sen" diye dalga mı geçiyorlar ?
Yüz tanımayı vereceklerini sanmıyorum. Öyle bir beklenti içinde olmayın bence. Global gelsin inceliyelim bakalım memnun kalmazsak eu roma geçiş yapacağım. Globalde hep birşeyleri kısıyorlar sonuçta.Hayır kardeş niye bu kadar geç günceleme verilmesine karşıyz Android 8 olması önemli değil miui 10 olsun yeter bize ön kameraya potre modu daha iyi efektler yazılımsal iyileşmeler ve en önemlisi geri aldıkları yüz tanımayı geri vermelerini bekliyoruz.