Slm arkadaşlar sizingibi mi note 3 kullanıcısıydım şunu söylemek istiyorum insanı kanser ederler. Bu yüzden elimden çıkardım şimdi Asus zenfone 5 kullanıyorum yakınızda kullananlar var ise bakın derim. Tasarım,kalite, kamera mükemmel elinize aldığınızda kaliteyi fazlasıyla hissedeceksiniz.
Slm arkadaşlar sizingibi mi note 3 kullanıcısıydım şunu söylemek istiyorum insanı kanser ederler. Bu yüzden elimden çıkardım şimdi Asus zenfone 5 kullanıyorum yakınızda kullananlar var ise bakın derim. Tasarım,kalite, kamera mükemmel elinize aldığınızda kaliteyi fazlasıyla hissedeceksiniz.
Eski telefonlar öyle haklısın. Bende çok araştırdım. Tamamen kendini yenilemiş dostum hem de fazlasıyla. Xiaomi amiral gemi hariç bütün telefonlarında kendine ait uygulamsında reklam veriyor.Asus zenfone 2 eski kullanıcısı olarak aman diyim asus çok daha beter firma güncelleme ile ilgili
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski telefonlar öyle haklısın. Bende çok araştırdım. Tamamen kendini yenilemiş dostum hem de fazlasıyla. Xiaomi amiral gemi hariç bütün telefonlarında kendine ait uygulamsında reklam veriyor.
Sizede iyi beklemeler...Hayırlı olsun güle güle kullanın, bol güncellemeli ve bol Ghost screen'li günler sizi bekliyor....
TeşekkürlerDediğin gibi olmasını isterim. Umarım düzelmişlerdir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizede iyi beklemeler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Benim içinde güncelleme sıkıntı değil ama eski versiyon telefonlarına verip, yeni versiyon bir cihaza vermemeleri beni çok güldürdü ve şaşırttıYani güncelleme ile kızıl ötesi iris tarama, kulak izi ile kilit açma, malzemeleri ekran üstüne koyunca sıcak tarhana çorbası falan mı yapacak ?
Bu kadar takılmayın güncelleme olayına. Zamanının meşhur şarkısı olan "Ellere var da bize yok mu" modundan çıkın![]()