arkadaslar birseyler duydunuz mu o kadar arastirdim guncelleme ile bisey bulamadim galiba yalan dolan cikti. Bende cihazi satmaya karar verdim huawei deneyecem bu sefer.
Hocam EU Romda Kamera Kalitesi Düşüyor Diye Okumuştum Sizce Performans Nasıl EU Romda. EU Romda Çektiğiniz Bir Kaç Fotoyu Paylaşabilir misiniz?Stabil E.U Rom kurdum şu anlık bir problem yok, yüz verisi ekleme var
Hocam EU Romda Kamera Kalitesi Düşüyor Diye Okumuştum Sizce Performans Nasıl EU Romda. EU Romda Çektiğiniz Bir Kaç Fotoyu Paylaşabilir misiniz?
Global roma göre sizce düşüş var mı ben bir fark göremedimİlk resim normal çekim, ikinci resim portre modu.
Eu 10.0.4.0 yüklü bende. Normalde kalite %85 ti ama google kamera yükledikten sonra %90 a çıktı kamera kalitesi. Bende çözemedim bu işi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
çok keskindir valla . droid info diye bir program var, oradaki değeri söyledim.Millet de ne göz var mış arkadaş % 5'lik farkı ayırt edebiliyor
çok keskindir valla . droid info diye bir program var, oradaki değeri söyledim.
bir buçuk ay önce global 9.6.2 kullanmıştım, onda %100 dü kamera kalitesi değeriGlobal sürümdeki değer nedir acaba ?
bir buçuk ay önce global 9.6.2 kullanmıştım, onda %100 dü kamera kalitesi değeri