Soru Mi Note 3 - Custom Rom ?

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Arkadaşlar 1 yillik Mi Note 3 kullanıcısiyim. Cihazimda 3 gun öncesine kadar ne bir root ne bir twrp yuklu degildi. Ancak 3 gun önce BL kilidini açip twrp kurup magisk flashladim ve google kamera kurulumunu yaptim. Buraya kadar hersey tamam. Yani cihazda hala GLOBAL ROM 10.2 var ek olarak TWRP ve GCAM yuklu. Ben artik global rom yerine Android 9 ile gelen PİXEL EXPERIENCE Rom'u kurmak istiyorum. Sorularim sunlar;
İzlemem gereken yollar neler ?
Rom'un zip'ini dosya yoneticisine atip twrp ile yukle seceneginden zipi secip yuklemem yeterli olur mu?

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
hocam yüz kilidi var mi bu romda ? ve genel olarak global romdan yada eu romdan farkları neler kısaca değinebilir misiniz ?? Yada foto yüjleyebilir misniz ?

Oyla:

Molw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
mi note 3
Konular
20
- Wipe bölümünden 4 Wipe(sistem, veri, ön bellek, dalvik) yapın.
- Bu adresten firmware dosyasını indirin ve ilk önce bunu kurun

- Üstüne romu kurun, kurulum işleminden sonra telefonunuzu başlatın.
- Dahili depolama hariç, uygulamalarınız silinecek, ona göre yedek almayı unutmayın.
- Gcam için birşey yapmanıza gerek yok, direk apk olarak kurun...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende eu stabil var dosya farkedermi

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Merhaba arkadaslar mi note 3 magisk root twrp ve eu rom yüklü şimdilik anlattiklarıni yaparsam her hangi bir problem yada sıkıntı yaşar mıyım ?? Başka cihaz ve bilgisayar olmadığı için sizi ulaşmam biraz sıkiňtılı olabilir ??

Oyla:

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Merhaba arkadaslar mi note 3 magisk root twrp ve eu rom yüklü şimdilik anlattiklarıni yaparsam her hangi bir problem yada sıkıntı yaşar mıyım ?? Başka cihaz ve bilgisayar olmadığı için sizi ulaşmam biraz sıkiňtılı olabilir ??
Bende hic deneyimim olmadan girdim bu islere onemli olan iyice arastirmak. Gerekirse 3-4 farkli kaynaktan okumak yararlanmak sart. Soruna gelince duzgun yaparsan bir problem olmaz.

Oyla:

ege59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eko
Cihazım
mi note 3
Konular
0
merhaba arkadaşlar,
miui 9 tabanlı 8.2.8 beta epic rom yüklü cihazıma, AOSP rom yüklerken hata veriyor. çözüm önerisi sunabileceklere teşekkür ederim.

Oyla:

ege59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eko
Cihazım
mi note 3
Konular
0
aosp romlarını stock romun üstüne evvelce yüklemiştim sorunsuz şekilde.lakin epic ten sonra tekrar yüklemek isteyince error 7 veriyor. twrp nin iki sürümünü denedim, değişen bi şey olmadı. önerisi olan var mıdır?

Oyla:

girdap7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan Girdap
Cihazım
mi6
Konular
0

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verdiğiniz linkte jason bulunamadı uyarısı veriyor mi note 3 listede çıkmıyor. başka indirebileceğimiz bir yer var mı?

Oyla:

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Arkadaşlar custom romlar mi note 3 için bence 2ye ayrılır. Miroom ve diğerleri. Miroom 20.1.16 kullanıyorum. Şimdilik bildiğim bi bug yok. Dün yoğun kullanımda 8 saat ekran süresi aldım. Üstelik 21 ay bi fiil kullanılmış bi bataryada. En güzel yanlarından bitanesi Gcam 7.3 full aktif ön kamera dahil ve whatsapp görüntülü görüşmede donma yok.

Oyla:

girdap7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan Girdap
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaşlar custom romlar mi note 3 için bence 2ye ayrılır. Miroom ve diğerleri. Miroom 20.1.16 kullanıyorum. Şimdilik bildiğim bi bug yok. Dün yoğun kullanımda 8 saat ekran süresi aldım. Üstelik 21 ay bi fiil kullanılmış bi bataryada. En güzel yanlarından bitanesi Gcam 7.3 full aktif ön kamera dahil ve whatsapp görüntülü görüşmede donma yok.
deneyelim bakalım size güveniyorum :)
zaten en çok gcam için yüklemek istiyordum. miuipro hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?

Oyla:
Üst Alt