Soru mi note 3 alınır mı ?

xiomialmakiçincantangenç

XİOMİ SEVER :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
discovery
Konular
9
mi note 3 ?
alınırsa nerden alınır ?
güvenilirmidir
imei sıkınıtısı olurmu
fabrika ayarlarına gidince imei silinirmi ? soruları cevaplarsanız sevinirim ...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Oyla:

ByVeli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa veli
Cihazım
redmi 9t
Konular
0
aga güzel telefon. hemde sd 660 orta segment gibi gözüksede son nesil bir işlemci yani sd 820 lere felan kafa tutuyor bunuda bilin
[doublepost=1522853726,1522853656][/doublepost]bende alacam ama inşallah bir sorun yaşamam Honor 9 lite ile Xiaomi Mi Note 3 arasında gidip geliyorum

Oyla:

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Mi6 ile note 3 arasında inanılmaz git-gel yaşıyordum. Geçtiğimiz hafta bizzat muhatap olup almak için cepport ofisine gittim. Kvk 1600TL satın almış oldum. Cihazın kamera tarafını detaylı olarak inceleyemedim fakat şimdilik ön izlenimim oldukça olumlu olduğu yönünde. sd660 ve adreno'nun orta-üst segmentte yer almasına gereken bi cpu/gpu olduğuna kesinlikle katılmıyorum. sd820'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Mi6 ile note 3 arasında inanılmaz git-gel yaşıyordum. Geçtiğimiz hafta bizzat muhatap olup almak için cepport ofisine gittim. Kvk 1600TL satın almış oldum. Cihazın kamera tarafını detaylı olarak inceleyemedim fakat şimdilik ön izlenimim oldukça olumlu olduğu yönünde. sd660 ve adreno'nun orta-üst segmentte yer almasına gereken bi cpu/gpu olduğuna kesinlikle katılmıyorum. sd820'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Hocam hayirli olsun gule gule kullanman dilegiylen

Oyla:

cagataypala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Quatro M1453
Konular
2
Arkadaşlar çok kararsızım, mi note 3 1670 TL civarında ve artmaya devam ediyor fakat redmi 5 plus 1160 TL hediye kılıf ekran koruyucu ve kvk garantili arada (kvk ve hediyeleri sayınca) 600 TLyi aşan bir fark var.
telefondan umduğum şeyler
-batarya beni mahcup etmesin
-ön kamerası sosyal medya atılabilir fotolar çeksin
-ara sıra oyun oynarım
-sosyal medya, dizi, film gibi ortamlarda takılırım
-telefonun görünüşü masaya koyunca yarattığı hisse önem veririm
mi note 3 alırsam 1700 civarında beni 5 yıl götürür mü yada aynı şekilde redmi 5 plus alsam 4 yıl götürür mü? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. telefona gaddar davranmam iyi bakarım elşmde 500 tl aldığım Quatro M1453 var 3 yıl doldu sıkıntısız çalışıyor ama gereksinimleri çağın gerisinde kaldı diye değiştirmek istiyorum

Oyla:

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar çok kararsızım, mi note 3 1670 TL civarında ve artmaya devam ediyor fakat redmi 5 plus 1160 TL hediye kılıf ekran koruyucu ve kvk garantili arada (kvk ve hediyeleri sayınca) 600 TLyi aşan bir fark var.
-ara sıra oyun oynarım
mi note 3 alırsam 1700 civarında beni 5 yıl götürür mü yada aynı şekilde redmi 5 plus alsam 4 yıl götürür mü? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. telefona gaddar davranmam iyi bakarım elşmde 500 tl aldığım Quatro M1453 var 3 yıl doldu sıkıntısız çalışıyor ama gereksinimleri çağın gerisinde kaldı diye değiştirmek istiyorum
Xiaomi' nin (mi) serisi cihazları markanın en üst seviye cihazlarıdır, redmi serisi cihazları daha alt kalite ve özellikte cihazlarıdır. Epey. com'dan kıyaslama yapabilirsiniz.

Oyla:

Vegax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
123
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
3
-ara sıra oyun oynarım

Bataryası gayet performanslı bir telefon ben genelde pil tasarrufunda kullanıyorum herhangi bir aksilik oluncada powerbank işimi görüyor çokta hızlı dolduruyor , zaten ön kamerasıyla nam salmış bir telefon , Pub g oynadım gayet akıcıydı , sosyal medyayı zaten hepimiz kullanıyoruz , ayrıca bu telefonda 6 gb ram var kaç tane uygulama açsanda yine sorun olmuyor , telefon 5.5 ekran film ve dizi için ideal , bende mavi rengi var ne zaman telefonu masaya koysam ilk görenler markasını filan soruyolar telefonun çok hoş bir görüntüsü var dikkat çekiyor , benim telefonu aldığım günden beri kafama takılan en önemli unsur gidipte böyle bir telefona snapdragon 660 koymaları 835 koysalar herkesin kafası rahat olucak , 660 koymasının avantajıda pilden fazla yemiyor herhalde öyle işte

Oyla:

SADIK AHMET GÜL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SADIK Ahmet
Cihazım
A7 2017
Konular
0
Eu rom /global dediginiz şey ne ?pek anlamadım açıklarsanız sevinirim bide xiaomi note 3 pubg gibi oyunları kaldırırmı yani hiç kasmadan oynatır mi ???
[doublepost=1527945225,1527944265][/doublepost]Samsung galaxy a7 2017 mi xiaomi note 3 mu??

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Eu rom /global dediginiz şey ne ?pek anlamadım açıklarsanız sevinirim bide xiaomi note 3 pubg gibi oyunları kaldırırmı yani hiç kasmadan oynatır mi ???
[doublepost=1527945225,1527944265][/doublepost]Samsung galaxy a7 2017 mi xiaomi note 3 mu??
Mi note 3 un samsung tarafinda rakibi henuz yok. İslemcisi 660 (835 mimarili ) pili buyuk cift kamera vs bu fiyatlara telefon bedava. Oynatamayacagi oyun yok yani henuz ben bulamadim. Bu arada daha iyi telefonlar tabiki var ama bu fiyat bandinda bence hala rakipsiz.

Oyla:

lozemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi 5
Konular
3
Ben 2 aydır kullanıyorum bu fiyata böyle fotoğraf çeken telefon bulamazsın.İşlemcisi ve ramine diyecek yok mobil pubg oynayan biriyin çok ağır bir oyun son ayarlarda gayet akıcı oynuyorum.Iphone 7 ıphone 8 note 8 s7 mi 6 gibi telefonlarla karşılaştırdım yanına yaklaşamazlar bu fiyatta bir telefon için diyorum.Ben 1490 tlyken aldım şu an baya artmış tek sorunu bu

Oyla:
Üst Alt